temmuzonbir
Butceniz musaitse braun ates olcer alin bende hem alindan hem kulaktan olcen nexus ates olcer var ama nedense ona tam guvenemiyorum o yuzden bir tanede manuel klasik koltuk alti ates olcerim var bebegimin atesini takip edecegim zaman ikisini kullanip karsilastiriyordum sonuclari
2 hem tirnak makasi hem torpu
Sana torpu alma gereksiz diyenler olacak sakin dinleme onlari yeni doganlarin tirnaklari parmaklari kucucuk incecik oluyor tirnak makasi malesef kanatmisti benim bebegimin tirnagini ve dogdugunda tirnaklari upuzundu hemen torpu aldim e bebekten dunya varmis aylarca onu kullandim biraz buyudukten sonra makasa gectim torpuylede arada duzeltiyorum
3 burun aspiratorunde ne manuel ne elektrikli baby vac al elektrik supurgesine takilandan bebegim 50 gunlukken grip oldu cocuk acile goturdum nefes alamiyordu burnu asiri tikaliydi evde manuelle cekmeye calismistim ama cekememistim ordaki doktor baby vac al manueller falan hikaye dedi e bebekten hemen baby vac aldik keske en basinda bundan alsaydim dedim asiri guzel burnunu cok guzel aciyor fizyolojik serumda almayi unutma evde mutlaka tek kullanimliklardan olsun
4 depend 1 paket yeter hatta bitirmezsin bile cunku kanama 3-4 gun sonra adet kanamasi gibi olacak normal ped yeterli oluyor
5 bebegin yatagi icin alez iyi oluyor ben almistim ses yapmiyor carsaf gibi bendeki cok guzel ama yenidogani besige yatiramamistim ben sevibebenin baby nestini almistim besigin icine babynesti koyup orda yatiriyordum reflu yatagida vardi icinde bogulcak mi bisey olcak mi derdim olmuyordu 5 ay onu kullandim sonra besigin icinde desteksiz yatirmaya basladim