@“ftmagguney” aşkım senin için çok üzgünüm geçen postunu gördüm test yapmaktan korkuyordun sana o kadar dua etim ki inşallah güzel haber alır diye üzülme belki zöni değil hiç beklemedin binada Rabbim nasip ediyor ben 2 senedir bekliyorum ve bi kimyasal gebeliğim oldu ondan sonra regl hep düzensiz oldu 2 ay olmazdım Buda hamile kalmama engel oluyordu doktora defalarca gitim bişi yok dedi sters yapıyorsun dedi en son biri yumurta tembelliği dedi ilaç verdi almadım bile bende son 4 ay fln hep gecikme oldumda test yapardım o negatifliği gördimde kötü olırdım sonra artık yapmadım kendime dedim zaten hep böyle düzensiz hata gecikme olunca arkadaşım derdi bak hamilesin çevrem fin yok derdim hep böyle en son 9 mayısta regl oldum yine hazıran 9 da olmam lazımdı 20 gün geçti olmadım yine dedim herkes bı sefer dedi sen hamilesin hayır dedim gitim doktora ama asla hamilelik için değil yine dedim bı sefer üstünde dırcam iyi bi doktora denk geldimm hata doktor bana sen gebe değilsindir dedi anlatıklatına göre kan alalım dedi ertesi gün çıktı ben hala hamileliği aklıma getırmıyorum düzenşz neye kanım ertesı gün çıktı doktora gitim beta 4680 dedi ben şok hayır dedim doktor hemen muayene eti kese vardı 10 gün sonra gel bebeği kalp atışını görelim dedi bıraz uzun oldu ama sabırla beklemek çok güzel ve sen hiç beklemedin binada Rabbim nasip ediyor ben artık takmıyordum olursa olur diyordum düşünmeyi kafama takmayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım ve hiçbir ilaç doktor olmadan kendilğinden oldu demem o ki sters gebeliği çok etkıiıuor şimdi 18+6 hafta oldum Rabbim bırdahkı ay sana öyle güzel haber nasip etsin ki Ekim ayı sana güzellikler getirsin en kısa zmnda güzel haberini buraya yazarsın seni çok iyi anlıyorum canm❤️😘