drytgceee Merhaba 32+3 ikiz gebeyim. Kaçıncı haftada doğum yaptınız süreç nasıldı doktorum bana gün vermiyor bugünde gelebilir yarında diyor böyle daha çok korkuyorum uyuyamıyorum geceleri
ayaznannesi drytgceee bana da öyle öyle dediler suyu fazla o bu su 35+2 olduk 38.39 haftada alacaz Dior ama kasık ağrısından ne uzanabiliyorum ne bişey yapabiliyorum
merveedal drytgceee valla doktorlar bişey demıyor ki doğumla ilgili bende 32. Haftadayim arada karnım agrıyor kasılıyo hep yatmak istiyorum ayakta duramıyorum. Sabah ellerim ödemden kapanmıyor Allah kolaylık versin hepimize
drytgceee ayaznannesi zaten tek gebelikler sezeryanda 38 de doğum yapıyor ben anlamıyorum bende zorlanıyorum çok minyon birisiyim çok geç değil mi sizin ki
ayaznannesi drytgceee benden alın diorum alsak bile kuveze girerler Dior her iki bebekte 2500 kilo olmuş normal halam tekli gebelikti bebgi 35 haftada doğurdu kuvez süreci falanda olmadı anlamış deilim yemin ederim adım atamıyorum ayaklarım kitlenmis.
drytgceee ayaznannesi bende aynı taşıyamıyorum bile 41 kilo ile hamile kaldım belim 60 cm idi sen düşün karnım o kadar büyük ki Hergün ağlıyorum hüngür hüngür bide zaman da geçmiyor herkes az kaldı diye teselli ediyor ama ağrı sızı ölüyorum sabahları ellerim ödemden kıpırdamıyor çok zor
ayaznannesi drytgceee canım ben şuan sandalyede oturusum yazıyorum uyku yok yerde oturamiyorum öyle zor bir süreç ki kasık ağrım beni bittirmis
brkyds Yengemi 38 haftada sezeryana almışlardı ikiz gerçekten zor allah yardımcın olsun ama bir o kadar da tatlı oluyorlar🥰
drytgceee merveedal benimde aynı :( benden 2 hafta geride arkadaşlarım var tek gebeler onların doğum planı yapıldı tarih verildi bende bekliyorum çaresizce
btlada Ben de 31. Haftadayım. Haftaya kontrolde soracağım ama neye göre yapılıyor doğum planı ve günü. Genelde her şey yolundaysa 38. Haftada mı oluyor?