Leyla93- Sibel_10 benim rahimde sıkıntı var aslında ama ilk etapta kanama alanı görünmedi doktorum hamilelikte rahim kasılmaları olur bu da kılcal damar çatlamalarına sebep oluyor bazı rahim bunu tolere edemeyip kanıyor demişti 1 hafta sonra kanama alanım oldu zaten bırde tup bebek kan sulandırıcılar kullanıyordum tetıklemıştı
Leyla93- asy_kedy bende hep ozel takıplıyım canım tup bebek doktoruma danısarak ılerlemıstım bana vajınal,gobekten ve kalcadan progestan vermıslerdı yapılacak baska bırseyde yok sanırım istersen birde devlet acile git pıhtılı kanamam geldi diye için rahat etsin inşallahhhhh güzel haberlerle dönersin dualarım seninle
asy_kedy Leyla93- sağol canım teşekkür ederim doktora ulaştım bana ultrasonda kanama alanı görmediğini söyledi kendi doktoruma da sabaha randevu aldım biraz daha sakinim sanırım
bsrasl11 Ben 5 haftalıkken yaklaşık 8 gün çok yoğun pıhtılı ve aktif kanamalı bir dönem geçirdim bildiğiniz adet oldum yani 1 hafta progestan iğne oldum progestan fitil kullandım şu an 23 haftalık hamileyim her şey yolunda sizde sıkıntı etmeyin her şey güzel olacak inşallah
Leyla93- Sibel_10 cok tesekkur ederım kanama alanım 10 haftaya yakın tekrarladı tam bıttı dedım yenıden basladı ama sımdı bitti çok şükür sizde korkmayın gercekten zamanla gecıyor ınsan cok stres oluyor bılıyorum yasadım ama ınsallah gececek 🤲🏻🌸
mommytobe08 asy_kedy merhabalar benim de 2 haftadır lekelenme şeklinde kanamam vardı dün gece ve bugün sabah peçeteye pıhtılı kan geldi çok azdı ama yine de korktum hemen hastaneye gittim bir şey çıkmadı zaten progestan kullanıyorum doktor kanama alanı yok bebek iyi dedi birkaç gün full yat hiçbir şey yapma dedi bebek iyiyse zamanla geçer diye umuyorum hiç stres yapmayın umarım geçecek bir an önce 🌸🙏
cilekliturta11 asy_kedy rahat ol, ben 22 haftalığım,geçen hafta öyle bir kanamam oldu ki bebek düşüyor eyvah dedim,benimki de pıhtılıydı. Defalarca doktora gittim gece bile. Hiç bir sorun yoktu şuanda da yok.
asy_kedy cilekliturta11 çok geçmiş olsun canım benim de kırmızı yoğun geldi korkuttu şuan kanamam yok bakalım sakinm
sedaib asy_kedy Geçmiş olsun canım aynı durumları bende yaşadım hatta 9.haftada-14.haftada bir 18. Hafta da pıhtılı kanamalarım oldu. İlk acile gittim progestan fitil verdi sabah akşam onu kullandım sonra kendi doktoruma randevu alıp gittim bebeğim iyiydi gelişimi falan doktorumda korkma bazı kadınlar böyle adet olur gibi her ay oluyor demişti seninde buna benziyor dedi ve şuan 23 haftadayım çok şükür geçti herşey sende kalbini ferah tut tatlım herşey yoluna girecek ❤️
asy_kedy sedaib çok teşekkür ederim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah, sabahtan kendi doktoruma randevu aldım bolca dinlenip uzanacağım inşallah bir sorun olmaz
Leyla93- asy_kedy inşallah guzel haberler alacaksın canım korkma Allahın izniyle birsey olmayacak 🤲🏻🌸
Denizbilse Leyla93- kızlar ben 16 haftalık hamileyim bana plesantadan dolayı kanaman oluyor dedi Bebek büyüdükçe yukarı çıkar dediler az önce böyle pıhtı geldi benden ama sonrasında kanama yoktu kötü birşey midir acaba
Leyla93- Denizbilse geçmiş olsun canım bence bir acile git istersen kanamalarım olduğunda doktorun ilk sordugu şey pıhtı geldi mi oluyordu progestan dozunu vs artırıyordu inşallah güzel haberlerle döneceksin 🤲🏻🌸
beyzziii asy_kedy 8 haftalıkken benimde kanamam başlamıştı ilk gün normal kanken sonrası pıhtılı olarak devam etti hergün hastaneye gittim bebekte kalp atışı vardı ama kananam pıhtılar hiç durmadı en son elimin büyüklüğündeydi gelen pıhtılar 6. Günde yoğun sancıyla düşük yaptım 5. Gün gittiğimde bebekte kalp atışı vardı ama keseniz bozulmaya başlamış demişlerdi. Allahım kimseye yaşatmasın inşallah sizinki tutunsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
asy_kedy beyzziii çok üzüldüm canım bu gün gittim kendi doktoruma bir sorun yok dedi progestan fitil kullanacağım sabah akşam inşallah kanamam gelmez daha fazla