Pozitif doğum hikayem kızlar olmuş gibisinden şimdi 38. Hafta da herşey yolundayken birden akşam kasılmalarım oluyor hafif hafif anlamıyorum tam sonra yatıp uyuyorum umursamadan sabaha doğru şiddetli uzun Süreli kasılmalar oluyor ben ebeme mesaj atıyorum diyor ki dayanamadığın yerde gel banyo falan yapıp hazırlanıyorum saçıma fön falan o sıra artık gitmem gerekiyor diyorum ve hastaneye geçiyorum havuz su falan hazır açılmam olmuş 7 cm suya hemen giriyorum sancılar artmış çok ama dayanılamayacak gibi değil iyiyim bebek iyi herşey yolunda sonra aybüke ebem sağolsun beni hemen doğurtuyor dikişsiz tertemiz doğum sonra güzelce giyinip lohusa pijamalarımı falan süslenip bebeğimle ilgileniyorum annemlere herkese tabi doğum bitince haber veriyorum geliyorlar ilk kızımj da alıp geliyorlar ertesi gün sabah evimize gidiyoruz ben normal doğum yaptığım için şükürler olsun iyiyim çocuklarımla evimle rahatça ilgileniyorum Allah’ta amin yazan güzel dilekler yazan herkese böyle güzel doğumlar olsun amin amin amin