Mkrrm Merhaba kızlar 18+4 haftalik hamileyim ama karnim baya çıktı sizinde öyle mi herkes cok erkenden cıkmış karnin diyo bende korkuyorum acaba bebisime bişey olur mu diye bu haftalarda karni cikan var mı
Burjucan Mkrrm benim ilk 3 ayda çıktı gazdan falandı ama sanırım çünkü şimdiki göbeğimle ilk 3 aydaki göbeğim nerdeyse aynı bu arada 35+4 üm 2. Trimesterda biraz inmişti göbeğim
Scb Mkrrm 17+1im karnım baya bi çıkmış durumda normal bence benim 12 haftalikken bile çıkmıştı ozamandan
Elifee Mkrrm canım bu iç karnın yapısı İle alakalı 6 ayıma kadar herkes beni biraz kilo almışım gibi sandı anlaşılmıyordu bile ama 6 dan sonra birden çıktı bazılarının ki erken çıkıyor korkma karın yapısının bebeğe zararı olmaz 🤗
Mervektk Scb aynıyız ☺️ Benmde erken çıktı artk saklanamıcak kdr büyük 😊 hamile pantalonu giymeye başladım☺️
Scb Mervektk saklanilmiyo ki canim büyüyorlar hızlıca 😊 ben 12den beri giyiyorum hamile pantolonu cok rahat valla
Mervektk Mkrrm yok yüzüm şiş değil ama bazen ayaklarım şişiyo oda çalitğm için ayaklarımı uzatamyrm ondan olur demişti doktor🎈
Hamile41 Birsey olmaz ne olcak :) benimde cok erken cikti gerci benim tup bebek ignelerden siskinlik olmustu tutuncada bebegim hic inmeden koca gobek oldum sonraki haftalarda normale donuyor
anapanda12 24 hafta sayılırız ve güççük bi ayva göbüşümüz var. Erken doğum riski olduğu için hastanedeyim hemşireler bana küçük anne karnın nerde karnın yok ki içinde bebek mi var deyip gülüyorlar zayıf olmama rağmen çok yok iç karnın genişliğine bağlı bişi galiba
d190516 Mkrrm 23 haftalık olucaz nerdeyse hala kimse anlamıyo hamile olduğumu 🙈😄iç karınla ilgili tamamen bütün mesele iç karnın dar olduğunda çok erken haftalarda bile çıkabiliyo 🙃
GuelGltkn Mkrrm ben daha 14 haftaligim ama cok zayif oldugum icin hemen cikar saniyodum henüz bisey yok bende diyorum cocuk büyümüyo mu acaba diye ama doktor ilk gebelikte ve karin kazlari cok güclüyse hemen göbek cikmaya bilirmis diyo