elif____elif hicran2531 çok normalll bende de hiç olmamıştı kimseye söylemeee bir kere bile istifra etmişliğim yok prensesler gibiydiiim
elif____elif hicran2531 şanslı kişiler olarak sayımız çok az 39. Haftama girdim çok şükür hiç yaşamadım :)))
hulyaglz hicran2531 inşallah olmaz bir gun uyandginda hersey degisebilir 10 hafta deglde 13 den sonra baslayanda cok inşallah olmaz szde 🤲🏻🤲🏻
hicran2531 elif____elif ay sevinemedim deli gibi soruyorum millete herkes öğrenmiş oldu 🤣 Allahım nazara gelmiyim çok şükür 🤲🏻🧿❤️ başka ne belirtiler oldu sizde ben hamile gibi değilim 🤣🤣
Bukad hicran2531 okuyun kendinizi maşallah😂 7. Haftama girerken başlamıştı bulantı 19. Haftama giriyorum hala devam ediyor ilaç içmediğim gün kabus yaşıyorum resmen. Hamileliğinizin tadını çıkarın 💗
elif____elif hicran2531 bende öyleydim hatta diyordum acaba bi yanlışlık mı var normal gündelik hayatıma devam ediyordum sadece kasık ağrısı olmuştu hafif o kadarcıkk 😬
mommytobe08 hicran2531 ben de 8.haftamdayım hiç bulantı yaşamadım iştahım da gayet açık ne zaman başlar acaba diye düşünüyorum
anonim211 hicran2531 10+5 hiçbir belirtim yok 🤷🏻♀️ bulantı kusma ağrı koku hassasiyeti vs hiçbir şey yok sadece gögüslerim biraz acıyor o kadar
sinemciim Haftaya kadar mutluydum bulantım yok diye sabah bi uyandım hayatım kaydı artık eski ben değil gibiydim berbat bişey yaşamayana anlatması imkansız öyle söyliyim
redhead hicran2531 hamileliğimde çok az midem bulandı, hiç kusmadım hamilelikte yaşadığın heeeee şey normal bunu böyle kabul et 🥰
safiye18 hicran2531 çok normal illa bulantı kusma olacak diye birşey yok ilk kızımda hamilelik boyunca hiç bir belirtim olmadı sadece karnım büyüdü okadar