Dilara001 Kizlar simdi ben çalışıyorum. Normalde 32nci hafta benim rapor alma iznim var . ama ben almadim unuttum. O haftalarda da doktora gitmedigim icin gozukmuyor sistemde oyuzden hastane veremiyor geriye donuk rapor. Sadece 37 de zorunlu olarak calisamaz raporu verebiliyor. Ama benim nerde 4 5 haftam yaniyor yani. Ben o raporu nasil alabilirim.
Eysanyumlu Dilara001 senin doktorunun bunu önceden haber vermesi lazım onun da hatası var bunu kullanabilirsin ben yeni 32 hafta oldum doktorum dün 3. Defa sordu
Elifee Dilara001 canım gününde almak zorunda değilsin bence özel bir doktora git onlar halleder hatta ben 32 den önce aldım
Dilara001 Hastane diyorki ben geriye donuk rapor veremem. Bi kac muhasebeciye sorduk dilekce yazip versek verebilirlermis . veya acaba kendi doktorum boyle bise yapamazmi sizce geriye donuk veremezmi. Ben henuz goremedim doktorumu ayin 10nda randeevum bekliyorum. Fikri olan varmi?
Cantanem44 Ben 32.hafta raporumu tam günümde aldım 37.haftamda da gidip çalışamaz raporumu aldım benim bildiğim Eğer 32. haftada çalışabilir raporu alınmazsa sistem otomatikmen seni izne çıkarıyor diye biliyorum ama tam emin değilim