fatfat Hastane çantasına süt pompası, mama, biberon konulmalı mı, deneyimli anneler tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen, konulmalı derseniz hangi marka almalıyım, doğum şeklim belli değil ilk gebeliğim
sum_doa fatfat bence gerek yok biberondan ziyade kaşık koyabilirsiniz süt pompasına gerek yok zaten ilk süt çok koyu oluyor pompa çekmez mamaya da gerek yok ihtiyaç olursa alınır
2023z fatfat merhaba evet koymalısınız. Bende ilk doğumumda koymamıştım normalden sezeryana dönmüştük normal olacak diye koymamııştım güya. Sonra hemşireler hemen mama alıp gelin normal doğumda yapsan ilk birkaç gün mama takviyesi vermelisiniz bebek sarılık olmasın diye demişti. Hakikatende normal doğum yapan arkadaşlarım da ilk birkaç gün mama verdiler. Çünkü süt ilk günler çok yoğun gelmeyebiliyor.
orhismommmmmm fatfat ilk mamayı hastane verdi ama sonra biz eczaneden aldık bence konulmalı temiz içerikli nama al sezeryan oldum 2 gün kaldık baya gerekli oldu
ftmrhn fatfat ilk doğumumda kızım memeyi alamadığı için pompa ve biberon çok ihtiyaç duyduk hastane yakinlarinda pompa bulamadik mecbur mama vermek zorunda kaldim bulundurmakta fayda var gibi geliyor
fatfat orhismommmmmm Biberon Kaşık şeklinde miydi araştırınca yeni doğan için kaşık biberon gördüm ondan mı almalıyım
orhismommmmmm fatfat ne yalan söyleyim ben philps biberonla emzirdim çok şükür redde yapmadı kaşık binron almadım hic
_momyy Bence gerk yok çnkü eğer sütün gelmzse zaten hemşireler veriolar şırıngayla içiriosun gerk olursa evde mama kullanırsın ama ilk anne sütü bnm 3 doğm oldu hepsinde de sütüm hemn gelmedi bikaç saat snra geldi 2.cisinde hatta ebe geldi dedmki almıo memeyi reddediyo sütde yok dha öyle bşy yok zorla tutturucaz annesi dedi geldi mememi çekti ağzna koydu tuttrdu zorla sıktı sıktı az az damla damla geldi zorla ver pes etme böyle böyle inicek sütün dedi ki öyle de oldu ama 3.de bşka hastanydi sütde azdı bebişde dayanmıyodu çok ağlamştı hemşire şırıngada mama vermişti evde de devam sütü almştım küçük bşy onu arada veriodum çok değil anne sütü alsın istiyodum sütüm tam gelene kadr öyle arada verdim sarılık olmasın die sende hastanede gerk olmaz evde de lazm olursa alırsın hemen zatn her marktte mama var eczanler dolu bulunur yani
ftmrhn fatfat biz ilk yenidoğan aptamil almıştık ama çok gaz yapmıştı daha sonra sma ya geçtim o biraz daha iyi gelmişti her bebekte farklı sanırım
harbyy fatfat koyma canım olumlu düşün olumlu ilerlesin surecin zaten ihtiyaç olursa hastaneden veriyolar şırıngayla zaten hastanelerin dört yani eczane her çeşit mamayı bulursunuz ihtiyaç halinde sütün bol olsun 🌸
nghndmrr fatfat süt pompası değil ama mama ihtiyaç ilk başta süt çok gelmiyor ve sarılık oluyor bebek bana eşimle annesi mama verdirmediler çocuk aç sütüm yok dediğim halde elli gün geçmedi sarılığı sonradan bir hafta sonra falan sütüm olsada sarılığı uzadı ve geçmek bilmedi biberona gelecek olursak verme bebek memeyi bırakıyor çünkü biberon yavaş akış bile olsa memeden daha hızlı geldiği için süt bebek biberonu istiyor onun yerine mama kaşığı al
2023z fatfat marka olarak ne almıştık hiç hatırlamıyorum kızım şu an 3,5 yaşında tanıdık eczacımız var onun önerdiğini aldık. 1 hafta bile kullanmadığım için hatırlayamadım. Biberona gelince de eşim aceleyle normal biberon almış. Ama sizin mama+ emzirme planınız varsa meme ucuna yakın bir biberon alın. Bazı arkadaşlar çay kaşığı ya da kaşık biberon kullanıyor size kalmış. Bu arada şimdiden söyleyim sütünüz çok gelmezse asla üzülmeyin önemli olan bebeği beslemesi ben tam 2 yıl emzirdim iki mememi de yarımşar saat sağardım hiçbir zaman 90 mm üzerini göremedim. Sağlıcakla gelsin yavrunuz❤️
bsrnrmom_ fatfat Doğum planladığımız hastanenin gebe okulunda biberon mama emzik pompa vs hiçbir şey koymayın çantaya dediler. Sadece kaşık koyun dediler. Emzirme danışmanlığı yapan hemşire hastane çantasına bunları koyarsan önceden beynine sinyal verirsin sütüm olmaz diye demişti. Ben mama hariç hepsini satın aldım ama çantaya koymayacağım sadece kaşık biberon koyacağım. İhtiyaç olursa da getirtirim evden artık napalım
uykucukoalaanrs fatfat ben hiçbirini koymadim ama silikon uç koyabilirmisim meme ucum yoktu emziremedim hastanede ilk gece çok zorlandım
crnk94 fatfat ben koymamıştım ama şimdi olsa koyarım. Emzikte koyarım. Verme verme sütün yeter dediler bebeğim 1 hafta emdi durdu sürekli ağladı gazı var sandık meğer açmış çocuğum sütüm yetmemiş çok fazla kilo kaybı oldu mamaya başladık. Keşke hemen verseydim mama. Şu an Biberonla mama veriyorum emzikte veriyorum meme reddi yaşamadık. Mama olarak hipple başladık çok gaz yaptı golden goat aldık şu an çok memnunuz. Kilo alımı da gayet iyi gaz sorunu yok içeriği de temiz. Kaşık biberon da denedik bebeğim onunla içemediği için daha çok ağlado
uykucukoalaanrs crnk94 bende o kadar emzirdim doyuyo sandım ilk gece sabaha kadar ağladı meğer açmış sütüm yetmemiş şekeri düşmüş Allah’tan hemen acile gittikte bı gece yoğun bakımda mama ile beslendi toparladı kendini süt yetmeyince mama mecbur veriyosun aç mi kalsın yavrum