nilruhu 26 Eylül beta 120 28 Eylül beta 288 30 Eylül beta 766 çıktı. Çok şükür, Rabbime binlerce şükürler olsun🤲🏻 ben 2 gün sonra kesenin görünme ihtimali yüksek diye düşünüyorum. Sizce?
pinkcat_ nilruhu 2 değilde 3 dört güne çıkar canım bana da dua et🥹 hayırlı olsun ne kadardır deniyordunuz
minibebem nilruhu sağlıkla ilerlesin 🌸 2 gün sonra değil de 4 gün sonra kese için gitseniz daha iyi. Beta 2000 den sonra görünmeye başlıyor
ekinci7227 nilruhu bende Perşembe 726 çıkmıştı canım pazartesi gidince direk karından keseyi görmüştü görürsün inşallah
nilruhu pinkcat_ geçen yıl kasımda kürtaj oldum, şubatta kimyasal oldu. Kimyasaldan sonrada 6. Ayda tekrar hamile kaldım.
ilayda3620 Bence güzel ilerliyor sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah. Bana da dua et bu ay pozitifi göreyim artık 🙏
nilruhu minibebem kan sulandırıcı kullanmam lazım benim o yüzden çok geç gitmemem lazım. Bugünkü değerime göre cuma karından olmasa bile alttan görünür diye umutlandım.
nilruhu pinkcat_ vakit tanı bende çol stres yaptım olmayacak artık galiba dedim ama çok şükür bu ay o ay oldu🙏🏻
pinkcat_ nilruhu inşallah sağlık mutluluklaa kucağına alırsın çok sevindim adına vakit tanıyamıyorum illa stres yapıyorum yapmicam desemde
nilruhu pinkcat_ maalesef engel olunmuyor bende yapmayacağım dedim ama yine yaptım her regl zamanı test batağında buldum kendimi🫠
minibebem nilruhu daha önce kaç düşüğünüz var . Eğer öyle bir durum varsa haklısınız. Benim mesela hemen başlamam gerekiyor o yüzden beta 11 iken kan sulandırıcı iğneye başladık
nilruhu minibebem 16 haftalık kaybım ve kimyasalım var birer tane. Bu 3. Gebeliğim inşallah sağlıkla ilerlerse🥹