FatSon9993 Son 13 gün okadar heyecanlıyım ki sanki ilk gebeliğim ama ilki kadar heyecanım var ama bunda daha tecrübeli bir anne … Evet Ekim anneleri sizlerin kaç günü kaldı Durumlar nasıl
papatyaseverrrrr FatSon9993 son 30 Ekim sonu gösteriyor doğum normal ilerliyor şimdilik bakalım ne zaman gelmek isterse benim de ikinci bebeğim bende çok heyecanlıyım. Bugün 35. Hafta kontrolüm vardı ilk kez nstye girdim herşey yolunda çok şükür sağlıkla alın kucağınıza 🥰
kalbimdekiminik FatSon9993 bizim de son 13 gösteriyor ama daha erken gelecek gibi benim de ikinci doğumum olcak çok heyecanlıyım şu an neler yaşayacağım nelerden geçeceğim biliyorum en azından bakalım ne zaman gelecekler minnoşlar 🤭💕💗
humaakusu FatSon9993 sanırım 2 haftam kaldı 🥹 bende çok sabırsızlanıyorum bebeğime kavuşmak için 🤗 Allah sağ salim kavuştursun hepimizi ♥️
FatSon9993 papatyaseverrrrr evet ilk tecrübesizlikti neyi nasıl yapacağız bilmiyordukama daha tecrübeliyiz artık arada adet agrısı gibi ağrılarım var belim ağrıyor sancılar da 50 geziyor nst de ama doktor gayet iyi diyor bakalım sağlıkla gelsinler bebişler
FatSon9993 kalbimdekiminik bende erken gelecek gibi hissediyorum ama gelmiyor arada ağrıları vs oluyor inşallah 40 haftayı beklemez
beyzakilik FatSon9993 uygulamaya göre son 27🙈 ama gebelik şekerim olduğu için doktorum en geç 39 da başlatacağız dedi o yüzden son 20🙈
FatSon9993 beyzakilik benimde öyle şeker var insülin kullanıyorum gelmez ise hastanede baslatacaklar dogumu inşallah erken gelir de gerek kalmaz
ikincikez FatSon9993 şeker ve insülin kullaniyorum 36+1 haftalık henüz hiç doğumdan bahsetmediler ilk doğumum 35 haftalıkken su gelisli idi