hsnli xff056 çox sağolun,siz də sağ-salamat qutarın🙏Məndə 1ci hamiləlikdə də axır aylarda burnum tutulmuşdu,bir çox hamilə də rast gəlinir,burun içi şişir🥲Otrivin,snup istifadə etmək olmaz ancaq dəniz duzu məsələn aqvamaris o da ki açmır😕
sevil2001 hsnli he eledi men 1defe keçirdim 9hefdesine keçende qurtarmışdım çimdim yene irax olsun his edirem boğazım zadım qeherlenir burelenmişem möhkem qorxumnan
fidanzeynalova Moskvadan hərkəsi salamlayıram❤️ ilk hamileliyimdi. Çox super ne ürek bulantı var ne halsızlıg. İlk öyrəndiyimdən bugünə qədər şokdayam necə belə hamilelik olur çox asan😂 uje gələn həftə 3 cü trimestr başlayır.
sevil2001 aziza_4 salam mende yoluxmuşdum aksalinle binesol spreyi burnunuza pisqirdin yaxşı olasiz bide murebeli çay çox için moruxla zoğal murebesini allah şefanızı versin
sevil2001 xff056 allah şefanızı versin can hele qiş girmeden bu nedi hamıyı tutur qirip hele çox qorxuram hele mende 9hefdesindeyem indiden tutmuşam😩
sevil2001 LeylaArda maş allah allah xoşbexd mutlu edsin sağ salamat övladınızı qucunuza alasız inşallah🥰
sevil2001 mermel amin allah salığlı huzurlu qicumuza almağ nesib edsin hamilə olan annelerimizi içindede meni amin🤲🥰
sevil2001 nmzrksn1 salam can mendede eynidi indi indi normaya duşurəm sağ salamat inşalla qucunuza alasız🥰