Elifsph Tarana canım biraz daha var net hissetmek için biz 20+2 olduk artık hissediyorum yani büyüdükçe daha net hissedersin daha var çünkü vücut büyümeleri daha tam bitmediği için tekmeler net hissedilmez ama kıpırdamaları yavaş yavaş hissedersin canım 😊❤
Ikra_Lina Tarana 19+2 deyim bende bi kaç kez hissettim onun dışında hissetsem bile ayırt edemiyorum galiba😂
Symgmnr Tarana bende 20-22 arası hissederim herhalde diyordum seninki de normal. Benim bebe hareketli ne zaman ultrasona gitsem hareketli görüyordum 😊
o6__8o Elifsph bizde hissetmeye basladik. sen biraz öndeymissin bizden :)) 19+3 olduk ama karnmda adet sancisi gibi agrim olmaya basladi siz yasadnizmi boyle bi durum
Tarana 25agustos bende biseyler hiss ediyorum biraz sertlik o sertlik her seferinde bi baska tarafda oluyor,kayiyor sanki .garip bisey.ama bebekmi acabaa?
o6__8o Mutluhamis evet arada oyle oluyor.bebek toplu duruyor diye biliyorm ama bi orda bi orda zaten :D
o6__8o Tarana bende 3-4 gundur hissediyorum .cok guzel bi his esim bile elini koydugunda hissediyo :)) insallah sende en kisa surede hissedersin. Bu arada benim karnm adet sancisi gibi agrimaya basladi ara ara sizdede oluyomu
Elifsph o6__8o oluyor canım hareket edince kadınlara vuruyor ben bu sabah onun kıbırdamasıyka uyandım
Arbie Tarana bende 19+1 im dün akşam bariz bir şekilde tekmelemesini hissettim hemde üst üste bikaç kez🥰cok uzun zamandır oıt pıt seyirme hissediyordum ama dün akşam ve bugün net bir şekilde kendini belli etti🥰