ekinci7227 525260 ilk muayene de falan ilerleme var denilmesi mi ultrason resimlerin yokmu canım 5 te kaldı mı önceki ne dedi mesela
525260 Bi önceki gittiğim görüntü fln vermedi hem karından hem vajinal muayene etti çok küçük dedi haftaya gel dedi gönderdi en son gittiğim doktor da 5 hafta bitimi 6 hafta ile uyumlu sanki dedi o da haftaya gel dedi beni korktuyo bu durum
ikincibn ayrobix aslında beni ovülasyon takibi yaparak hamile kaldım adetimin 14. Günü Pik olmuştu geç döllenme olsa o gün test neden Pik göstersin ki kese var bebek içinde yok 6 haftada kesenin içinde bebek olmaz mı
ikincibn ayrobix sizin ki 6 hafta geriden benimki 10 gün geriden geliyor peki bebek var mu kesenin içinde
monsteradelicus ayrobix tecrübeli olduğunuz için tedirgin olabilirsiniz rahatlayın herşeyi akışa bırakmaya çalışın çünkü güzel bir sürece girmişsiniz
ayrobix gulsumcansiz zaten yukarda görseli ekledim onu anlamıyorum bi baksanız cm yazıyo anlıyorsanız
birumut_ ayrobix bacım 5+2 de kesem 6 mm di 6+2 de gittim kese gelişmiş yolk kesesi vardı bugün 8+2 de gittim bebişi de kalbini de duydum daha erken bence senin
mrymclk birumut_ bende 7 haftalık bugün gittim bebek gözükmüyor haftaya olmazsa kürtaj yapalım dedi sizce umut var mı