xlittleturtlex kms4 6.5 sınır diye biliyorum 6.9 için ilaç önerebilir arkadaşım kullandı doğumdan sonra normale döndü
linababy10 kms4 en alttaki değer 3 aylık kan şekeriniz o . Sizin daha önce şeker şüpheniz var mıydı . Çünkü bu gebeliğin öncesinden gösteriyor şuan 8. Haftadaydınız . Dahiliyeye başvurdunuz mu?
xlittleturtlex kms4 belki diyetle bile düzeltilir doktor derecesine göre karar verir ama merak etme düzelir
kms4 Hayır daha önce hiç şekerim çıkmadı ilk defa böyle bir şey oluyor bugün öğrendim dahiliyeye yönlendirme de sağlık ocağı dedi doktoruna git
darwinn kms4 gebelikte hga1c yi önemsemiyorlar sadece yüksek diye ogtt erken yapılabilir. 2-3 aylık ortalamayı gösteriyor ama gebelikte artan kan miktarı falan olunca bu değer şeker demek için yeterli değil. Kolestrol de yüksek çıkarsa onuda önemsemiyorlar.
xlittleturtlex yenianneummu ilaç başlar ben 3.5 ile ilaç kullanıyorum ilerledikçe ilacımı da arttırıyor herkeste farklı olabilir ama sağlık ocağında çok yüksek çıktı hastanede yaptırdım hafif yüksek dedi ce ilaç başladı