edaa_16 9 ekimde adet olmam gerekiyor çok küçük tuvaletim geliyor ve kasıklarım az ağrım var sizce ne zaman test yapmalıyım ???
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI edaa_16 daha çok erken çıkmaz varsa bile en azından 4 5 gün kala yap benim öyle çıkmıştı
ftmrhn edaa_16 benimde bat 7 ekim öğleden sonra kahverengi lekelenmem oldu acaba yerleşme kanamasımıdır diye düşünüyorum testte çıkar mı emin olamadım uygulamalar test için 1-2 gün bekleyin diyor
Herseyguzelolsun7 ben de aynıyım ayın kaçını değerlendirdiniz yumurtlama gününüz belli mi döngünüz kaç gün benim de bat 9 ekim
sunshineee_ edaa_16 kasıklarında ağrı olması çok normal çünkü ya reglin yaklaşıyor ya da yerleşme ağrısı fakat ben anlamamıştım bile ilk başlarda regl gibi sancılarım vardı regl olcam sanıyodum hamile çıktım daha çok erken düşünmen için
aykutyesim sunshineee_ ben de regl olcam gibiyim karnım şiş, damla damla kan geldi ve testlerim silik çıkıyor inşallah senin gibi hamileyimdir 🌸 şimdi kaç haftalıksın canım
sunshineee_ aykutyesim inşallah ben 5 haftada öğrendim valla reglim düzensiz olduğu için 6 hafta 5 günlüğüm şuannn
hanega edaa_16 erken gebelik testleri 6 gün öncesinde yapılabiliyor ama en doğrusunu adetin gecikince yapman