Kızlar ben pkosluyum bi kaç aydır adetim düzenliydi . Son adet başlangıcı tarihim 27 Ağustos . Bu ay jinekolojiye gittim 2 tane her gibi 3.5 cm olmak üzere basit kistim var . 26 eylülde sarımsı bi akıntı geldi açık kahverengiye döndü ağrım da vardı adet oluyorum sandım bi türlü sökülmedi sonra acaba kistler mi lekelenme yapıyor diye düşündüm fakat kist kanaması yaşadığım dönemlerde kanama giderek artıp kesilmeyen kanamaya dönüyordu ilaçla kesiliyordu . Bu lekelenme 29 eylülde yani dün kesildi ve normal akıntım var ağrım vs de yok . Lekelenme olduğu günlerde ise göğüslerimde şişlik ve ağrı vardı nefes alıp verirken bile ağrı yaşıyordum sırtımı mı üşüttüm emin olamadım . Dün akşam Bebetime test yaptım negatif sabah ilk idrarla tekrar yaptım kamerada zor görünen ama gözle ayırt edilebilir pembe bi çizgi oluştu 5-6 dk da farkettim kurudukça gözle daha görünür oldu . Acaba yerleşme kanaması mı yaşadım geç döllenme falan olabilir mi uygulamaya göre 6 günlük gecikmem var yorumlarınızı merak ediyorum 💗