kincikupelikiz En ufak iş yapsam öyle bi ağrı giriyor ki otursam ağrıyor kalksam ağrıyor sanki böyle takılıyor gibi oluyor. Hapşurdum yine ağrı girdi başka böyle bir ağrı yaşayan var mı?
minikturtam kincikupelikiz benimde kızımda cok oluyordu hatta acilden serum bile almıştım agrı kesici malesef bunlar olabiliyor
parla94 kincikupelikiz o haftalarda fizik tedaviye gitmiştim manuel terapiyle 6 seansta geçmişti. Şimdi 35. Haftaya giricem ara ara bıçak gibi saplanmaya başladı bebek baskı yapıyormuş. Nasıl geçecek günler bilmiyorum
temmuzonbir kincikupelikiz çok çektim ben burada post açmışlığım var çare aradım ama bulamadım maalesef, bir ara kendiliğinden geçti şimdi yine geldi adımımı atar atmaz bıçak değil sanki hançer gibi saplanıyor, doğurunca anca geçecek herhalde
pembeniz Kalça değil ama felaket kasık ağrısı oluyor dediğiniz gibi hapşursam ölücem sanıyorum, bebek büyüyor vücut değişiyor normal sanırım. Yinede çok ciddiyse doktora danışın mutlaka 🌸
kincikupelikiz pembeniz gittiğimde sordum da magnezyum verdi bir de oğlum var çok kucağına alma dedi ama nasıl almıyım oda 17 aylık oldu 18. Ayda ayrılık kaygısı artıyor diyorlardı daha yapıştı bana 🥲 herhalde o da tetikliyor
kincikupelikiz minikturtam normal öyleyse benim ilk gebeliğimde ağrım oluyordu ama bebeğim aşağıdaydı bunda hoca rahmin üstünde tutunmuş yeri güzel vs dedi ama ağrı hissettikçe aynı mı acaba diye şüpheye düştüm
kincikupelikiz parla94 ben de bir fizyoterapistle görüşüp hamile pilatesine başlamayı düşünüyorum belki iyi gelir bakalım Rabbim kolaylık versin ağrılarınızı azaltsın inşallah
parla94 kincikupelikiz amin hepimizin inşallah 🙏🏻 Evden yapmak isterseniz instagramda fonksiyoneldogum sayfası var Nesligül hoca online pilates yaptırıyor. Makat geliş bebekler için ayrıca özel ders yapıyor bebekleri döndürmek için falan fiyat olarak da makul. Bi bakın isterseniz
kincikupelikiz pembeniz Allah yardımcımız olsun 🥹 sizinki daha tosundur bi de Allah kolaylık versin inşallah
pembeniz kincikupelikiz ay yok ne yiyiyor ne içiyor😄 bide rota virüsüne yakalandı yakın zamanda bir kiloya yakın verdi şimdi anca geri alıyor 11.5kg falan
temmuzonbir kincikupelikiz 31 haftalık olduk Allah’ı. İzniyle az kaldı, Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah 🤲🏻🌸