gzmay1 beyzanur_1105 4 diyebilirsin soran olursa 3 bitmiş 4. Ayın içinde oluyorsun Haftaya geçtiğinde de 4. Ay bitmiş 5. Ayın içinde olmuş oluyorsun
kincikupelikiz gzmay1 4 nasıl bitmiş oluyor 18. Haftada 16+2 günlük hamileyim 111 gün diyor daha 4. Ay bile tamamlanmasına 9 gün var yani 17. Haftada ancak 4. Ay tamamlanmış oluyor 5. Aya geçmesi için 30 gün geçmesi lazım yanlış mı yazdınız acaba
gzmay1 kincikupelikiz Bu çok karışık bir bir şey ya aslında mantıken söylediğin doğru ama hamilelikte daha farklı oluyor anladığım kadarıyla bende internette doktorların ebelerin söylediği paylaştığı şeylere göre söylüyorum
kincikupelikiz gzmay1 he bu şey gibi 30 yaşı doldurunca misal 30 yaşındayım dersin 31in içindeyim değil burası biraz yuvarlama hesabı olmuş 😂 ondan oturtamadım kafamda. Ay hesabı yapmak istiyorsanız direkt kaç gündür hamileyim diye bakıp söylemek daha mantıklı
gzmay1 kincikupelikiz Aynen öyle oluyor gibi yuvarlanıyor 😂😂😂 Dediğiniz gibi hafta ile ay uyuşmuyor ama hesaplamayı böyle yapıyorlarmış 😂 Hamilelikten önce ne kadarlık diye sorduğumda ay değilde hafta söylediklerinde neden ay söylemiyorlar ki diye düşünüyordum anlamış oldum😂