gzm123_ Arkadaşlar merhaba 40+2 suni sancıyla normal doğum yaptım 3 gün oldu sütüm gelmiyor Allah rızası için başına gelen var mı hiç mi gelmeyecek stresten gelceksede gelmicek yardım edin
kincikupelikiz gzm123_ sıcak bi duş alın özellikle sırtınıza göğsünüze bol bol sıcak su tutun dut hoşafı için bir de isterseniz bestlak damla kullanabilirsiniz
asyaa1234 gzm123_ kuzum kayısı bide üzüm hoşafı çok iyi süt yapiyo kayısı suyu ben kızımda doğum yaptıktan sonra bunları sürekli yiyip içiyordum bide sürekli emzir inşallah gelir sütun
mommhra gzm123_ hiç mi gelmiyor bir damla bile yoksa az mi iyi bi sağım makinesi alıp sağım yapabilirsiniz sıcak havlu koyup kendiniz de el ile sağım yapabilirsiniz gelemeyecek diye düşünmeyin illa ki gelir 💖
guneyson gzm123_ Cnm normal gelmemesi sıvıyı çok tüket ve süt getirici damla kulan anında gelir sütün inş eczanelerde satılıyor
gzm123_ kincikupelikiz hepsini tek tek yaptım bugün inşallah işe yarar devam edicem teşekkür ederim 🙏
gzm123_ asyaa1234 boş boş eme eme yara yaptı ama yinede deniyorum hoşafta içmeye başladım bugün teşekkür ederim 🙏
gzm123_ mommhra hiç gelmemişti bugünd kadar ama philipsin bitane sağma makinesi vardı onla bugün denedim belli belirsiz 3-4 damla geldi sanki umutlandım 🥺