rmy1 Kızlar 35+4 üm nst de felan sancım çıkmıyor ama bugün adet sancısı gibi ağrı çekiyorum sancı kasılma böyle bişey mi
aks6020 rmy1 bende de nts de sancı çıkıyor bende yok sadece kasılma gibi oluyor bugün el uyuşması onkadar
fatmabaki rmy1 kuzum hiç bir fikrim yok bende mesela çok nadir yaşarım kasık ağrısı bel ağrısı falan ama sancı kasılma çıkmıyor nst de ama sürekli karnım sert doktorum da normal diyor
rmy1 fatmabaki bende de sert ama baştan beri hep sert gibi yemekten sonra ve yürüyünce aşkım ama bugğn regl ağrısı yaşıyorum
hunilii rmy1 doğum sancısı belden kasıklara doğru vuruyor genelde ve karnın sertleşir toplanır sonra gevşer dinlenince de geçmez, regl ağrısı genelde son haftalarda çok oluyor bebek baskı yapıyor ya iyice ondan
fatmabaki rmy1 belki bebek pozisyon alıyordur okuduğum kadarıyla pozisyon almaya başlayınca da bu tür ağrılar oluyormuş
hunilii rmy1 evet yorulunca hemen başlıyor benim de bebiş biraz erken pozisyon aldı şuan 33+1deyim doktor geçen hafta artık egzersiz ve ağır işleri yasakladı dümdüz ev süpürüp silince bile hemen ağrı başlıyor😂
rmy1 hunilii artık geçsin istiyorum bu haftalar nefes alamıyorum resmen soluk soluğa kalıyorum nefesim yetmiyor