Sakaryali incim3 Hayirli olsun canim bikac gun sonra tekrarla daha iyi sonuç alirsin. Benimde 7 ekim belirtin filan varmiydi öncesinde ?
Sakaryali incim3 Aynisi benimde gogsum cok agriyor. Ve bacağım agriyor. Adet belirtilerim aynisi üstüne birde grip oldum
gkcalyaa incim3 benim 8 Ekim bat bugün negatif çıktı ☹️ sizin pozitif ama hayırlı olsun inş dün negatifti deyince umut oldu suan bana da
ilayda3620 Benim bat 8 Ekim de belirtilerim var ama test yapmak için erken diye düşünüyorum biyandan da yapmak istiyorum çok kararsızım 😏
Sakaryali ilayda3620 Bende öyleyim yapsam mi yapmasam mi bilemedim daha erken gibi cikmayabilir varsa da
ilayda3620 Sakaryali kaset test öneriyorlar miraceth çoğu kişide adet öncesi yapmış pozitif sonuç almış. Kendimi zor tutuyorum yapmamak için
Sakaryali ilayda3620 Elinde varsa dene canim benim suan elimde yok almam lazim. Bide ne gibi belirtilerin var
ilayda3620 Sakaryali benimde elimde yok canım. Hafif bulantı kasıklarda belde ağrı sık idrar çıkma iştahta artış yatarken otururken çarpıntım nabız artışım oluyor sabah bacaklarım çekildi uyuyamadım.
Sakaryali ilayda3620 Bende bulantı yok. Ama şişkinlik var uyku istah artisi. Goguslerde agri bacakta agri. Bide grip oldum