ceydamomy canım selam biz 3 ay korunduk 8 ay bebek bekledik inan bana 8 ayda bile o kadar yıprandım ki tüm tedavileri fln da araştırdım doktora da gittik eşimle dediğin gibi ikimizde çok sağlıklıydık hiçbir sıkıntı yoktu neden tutmuyo dedik artık normal yolla olmaz zaten deyip doktor araştırdık rahim filmi için adet olmayı bekliyordum amcam vefat etti çok kötüydüm taziyeden sonra eşim istedi diye 2 3 kere ilişki oldu adet günümde test yaptım pozitif asla beklemiyordum hiç tahmin etmediğim uğraşmadığım ay tuttu millet böyle yazınca sinir olurdum ama cidden öyle oldu aşağıda pozisyondan fln bahsetmişsin ayaklarımı da kaldırdım erkenden duşa da girmedim ama arkamı dönüp yattığım gün tutmuş ve şöyle birşey de dicem bence acele etmemek gerek 1 yılım doldu sonra hamile kaldım diye binbir kere şükür ettim başta istemiyordum zaten aile baskısıyla korunmayı bıraktık hani evliliğin ilk yılında çocuğa gerek yokmuş zaten zamana bıraksaydık belki daha erken bile tutarmış beslenmenize dikkat edin keyfinize bakın allahın izniyle olur allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:)