Zehrailly esmacuk Benim iki çocuğum da tam 40+0 da doğdular. Oğlum 3300 50 cm doğdu ayrıca çatı darlığı diye bir şey yok aslında ilk doğum zaten çok zor oluyor bende de çok fazla yırtılma ve dikiş oldu üstüne bi de vakumla doğum yaptım. Ama kızımın doğumu çok güzeldi 3900 54 cm olmasına rağmen gerçekten 10 dk felan anca sürmüştür herhalde sadece 1-2 dikiş atıldı o kadar. O yüzden dert etmeyin zamanı gelince kendiliğinden gerçekleşiyor her şey. İlk doğum zor oldu diye ikinci de öyle olacak diye bir şey yok hatta çok daha kolay oluyor.
esmacuk Zehrailly ya öyle mi yani ikinci daha kilolu olmasına rağmen daha kolay oldu diyorsunuz inşallah benim de öyle olur 🥹🥹
yenianneoluyorumben34 esmacuk yarın kontrolümüz var 39 + 1 bu saatten sonra başka doktor kabul eder mi onu da bilmiyorum
esmacuk yenianneoluyorumben34 yani gittiğiniz farklı doktora ben normal doğum istiyprum doktprum uygun görmedi ikinci bir fikir daha almak istediğim için geldim derseniz yardımcı olur bence ya
mermel esmacuk Evet canım Dr öyle dedi ben korkunca ya kilo almış deyince korktum dedim kız korkma ilkinde yaptın bu bişi değil hiç merak etme diye konuştu 🌸
nurak92 esmacuk hiç duydunuz mu bilmiyorum, eskiler kilolu bebek daha rahat kendini iter derler, ayrıca doğum başlasın diye tam kuyruk sokumuna hacemat yaptırıp doğumu başlayan çok tanıdığım var. Hayırlı güzel kolay bir doğumunuz olsun inşallah.
mermel esmacuk Keşke canım Allah razı olsun devlet olduğu halde drlar iyi maşallah güzel ilgileniyor hastanemizde konum Bilecik.
dilekmom6 esmacuk ben de aynı durumdayım 39+1′im hiçbir belirti yok. 38+5′te 3500 gram denmişti. Nasıl doğurcam bilmem daha çatı muayenesi yapılmadı
aynurella_85 esmacuk korkma canim 2 ci dogum cok kolay oluyor diyosunki ne zmaan oldu kilosunu dert etme bende 40 gircem bizdede tik yok agri desen bol agirlik rabim herkezin yar ve yardimcisi olaun insallah🤲❤️
esmacuk aynurella_85 amin amin inşallah en güzel en doğru zamanda kolaylıkla gelsinler Son zamanlarda insan daha da panik oluyor ya dün akşamdan beri bebeğin hareketlerini çok derinden hissediyordum dayanamadım sağlık ocağına gittim kalp atışlarına bakalım diye çok şükür sıkıntı yok bebek aşağı inmiştir o yüzden öyle yumuşak hissediuprsundur dedi hemşire de