Dün kontrole gittim kendi doktorum olmadığı için farklı bir doktora gittim en son 36+6’da gitmiştim 3170 gramdı dün 3700 dedi doktor neredeyse 600 gram almış iki haftada ,bu belki bir çok anne için güzel Birşey ama beni korkutuyor çünkü ilk kızımda 3300 doğmasına rağmen çatımın biraz dar olmasından dolayı çatala çıkıp doğurmam 45 dk sürmüştü kilo aldıkça bu daha da zor olacak diye çok korkuyorum.Dünkü doktora bir seferlik geldiğimi söylediğim için mi bilmem doğum ile ilgili hiçbir yorum yapmadı kendi doktorum ne derdi bilmiyorum bu konuda o da 5 ekimde gelecek yani 39+5 oluyorum o zamana
Şuan da nstde hiç sancı çıkmadı,açıklık yok,bebek aşağı da inmedi,nişanım da gelmedi yani doğuma dair hiçbir alamet yok
Kızımda 39+3’te şu gelişi ile başlamıştı doğumum kendi sancım olmamıştı suni sancı ile olmuştu
Bilmiyorum yani hep bir kez doğurdum başardım yine yaparım diyordum kendimi öyle motive ediyordum ama bebeğin kilosu arttıkça korkularım da artıyor
Moral verin bana lütfen bebek aşağı insin açıklık olsun doğum başlasın diye ne yapabilirim 🥺