raife_69 Bugün 6+2 de doktora gittim kalp atışını duymadım 15 gün sonra gel dedi Sizler ilk kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
meryemtkaya raife_69 aynı durumdayım cuma günü gideceğim 7+3 olmuş olacak inşallah duyulur ama doktor umutsuz konuştu
Dilos3434 raife_69 7+3 de kalp atışı yeni olmuştu sisin şu an olduğunuz haftada bende gitmiştim sadece kese vardı kalp atışı yoktu
yldzz01 raife_69 ıkı hamılelık gecırdım ılk gebelıgımı 5+4 de alttdan muayene ile ozel bır klinikte duymustum ıkıncısını ıse devlet hastanesınde 9 bucuk haftalık duydum
brfnasmin O zaman geriden geliyor sizinde benimde öyleydi misal doktora gittiğim zaman 7 haftaydım ama doktor dedi 6+1 diye
Dilos3434 meryemtkaya hayır korkutmayın kendinizi strese de sokmayın ben gittiğimde de ilk haftalarda 6. Haftalarda bana da boş gebelik olabilir kimyasal olabilir 10/15 gün sonra felan gel demişti gittiğimde bebek çok yeniydi minnacık kalp atışı yeniydi
meryemtkaya raife_69 bebek var kalp atışının duyulması gerekirdi dedi umut yok ama yine de bir hafta sonra gel dedi
meryemtkaya Dilos3434 inşallah öyle olur 4 senedir aşılama tüp bebek denedik negatif oldu geçen ay kendiliğinden hamile kaldım o yüzden çok korkuyorum
Dilos3434 meryemtkaya stres yapmayın korku yaratmayın dinlenın bol bol ilk dönemler çok önemli Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
meryemtkaya yldzz01 her hamilelik farklı seyrediyor sanırım herkeste belki yine duyulmazsa bir hafta beklerim diye düşünüyorum
yldzz01 meryemtkaya aynen canım doktorlar 10. Haftaya kadar normal dıyor zaten kesen güzelce eger korkulacak bırsey yok