momsibel mertunn benim olmaya yakın çikolata krizim tutardı ama o ay hiç istemedim düşününce falan şekerli sıcak falan iyy hiç te yemem diyordum 😁 çok tatlı bir belirti bir de baharat kullanmayı bırakmıştım yemeklere atasim gelmiyordu ama bu yüzden olduğunu öğrendikten sonra fark ettim tabi 2 gün kala da yerleşme lekesi yaşadım adet olucam sanmıştım ve her akşam karnım acayip sisiyordu nefes alamıyordum çok yedim çok su içtim sanıyordum buda o yüzdenmis
mimika mertunn evet dış gebelik dahil hepsinde de anladım Meme ucu acısı kasık agrısı daha arkada afedersiniz makata yakın bölgede Kasık batması iğnelenme Rahimde doluluk hissi (ilk hissim) sanki biryere carpsam kanama geçircem hissi Ayak üşümesi (bazılarında)
momsibel mertunn fiziksel belirti dışında alışkanlıklarda değişiklik olabiliyormuş yani en net reglden ayıran belirti böyle şeyler sanırım. Olduğundan farklı durumlar oluyor
ilayda3620 mertunn belirtiler genelde aynı oluyor farketmek biraz zor. Sik idrara çıkma, koku hassasiyeti, sıcak basması, gaz, nabızda artış, uyku hali ayıran özellikler olabiliyor ama herkeste görülemiyor tabi
masaikekocayi mimika Gebelik olmadığında da oluyor ya batma onu nasıl ayırt ettiniz Ben ilk gebeliğimde batmalardan anlamıştım çünkü öncesinde adetlerimde batma olmuyordu Ama şuan her adet öncesi de batıyor sürekli gebelik belirtisi sanıyorum sonuç negatif oluyor
momsibel mertunn ilk yorumumda bahsettiğim gibi yani canım. Fiziksel arıyorsan göğüs halka genişlemesi ve damarlanma aşırı bir şişkinlik ve iç bacakta çekilme hissi yaşıyordum. Mide bulantısı da bildiğin normal mide bulantısı gibi değil de değişik bir his oluyor adını tam koyamadığın bir bulantı rahatsızlık hissi.
Sendenbanakalan Benm 2 gün var adetime son zamandır gögüslerim ağrıyarak uyanıyorum dolgunluk var sag sol yapamıyorum bile Kabızım bacagımda cekilme bile oldu Baş agrısı kasık agrısı adet olucam gibi gelip geliyor dün ögleden sonra test aldım tek cizgi cıktı olsa cıkardı sanırsam moralim com bozuldu .. ( diger gebeligimle bazı belirtilerim uyuşunca sevinmiştim
mimika masaikekocayi benim batma böyle iki bacaknarasındaki kasığa değil daha arkaya makata doğru olunca hamilelk diorm iğnelenme olunca bol su içip çişe gidip geçiorsa ondan değildir bazen idrar turunca filanda oluor cnku bana 11 senedir kendimi takip ettigim için ii tanıorm kendmi
Bumah mertunn canım ben normal adet olucak sanıyodum aynı belirtiler vardi günğm geçti 3 4 gün öyle anladım gebeliği