eylul1997 37+0 bebeğimi tansiyondan dolayı Sezeryanla doğurdum Sütüm az az geliyordu dr mama verin emzirdikten sonra dedi Taburcu olduk bebeğim 5.günde sarılıktan 1 gün ışık tedavsi aldı dr mama anne sütü devam dedi Kızım sağ göğüsümü tutamıyor sağ göğsü sağıp biberonla veriyorum sol göğsümü çok şükür güzel içiyor ardına mama da veriyorum Ama dışardan (kaynana) sütüm yokmuş muamelesi görüyorum bende mama taraftarı değilim ama sarılık süreci geçene kadar vermek zorundayım. Süt sağınca kesilir miymiş tecrübeli anneler bir yazın
hilalibrahimm eylul1997 süt sağılınca kesilmez aksine daha çok gelir sağdikca süt artırmak için takviyeler de kullanın Malta içeceği, humana çayı,kimyon çayı,bestlak damla stres yapmamaya özen gösterin lütfen beslenmenize dikkat edin 🙏🏼
Gks_01 eylul1997 40 gün bebeğimi sağımla besledim erken doğum olduğundan emme refleksi gelişmemiş zar zor memeye alıştırdım azaldığı zamanlar oldu ama kesilmedi sonrasında emziriyorum biberonu bıraktım . Benimde sağ göğsümü zor tutuyordu silikon uç denedim beceremedim koltuk altı emzirme pozisyonuyla tutturdum öyle böyle aştık . Taze sağdığınız sütü serin bir ortamda oda sıcaklığında 4 saat buzdolabında 4 gün buzlukta ise 6 ay saklayabilirsiniz . Bebeğinizin emmeyip yarım bıraktığı sütü ise 1 saat içinde tükettirin tekrardan kaldırmayın ya da vermeyin. Onun 4 5 çekişi midesini doldurur zaten sarılık illaki olabiliyor endişelenmeyin kimseye de kulak asmayın
kincikupelikiz eylul1997 düzenli sağım yaparsanız çok güzel de artar kuvözde yattı oğlum 4 gün sütüm emziriyormuşum gibi arttı gayet ama düzenli sağım yapmazsanız azalır