anthusa Kızlarrrr günaydın. Akşam gebelik testi yaptım anında pozitif çıktı. Sabah tekrarladım o da anında pozitif çıktı markası days doctor. Araştırdığımda yalancı pozitif verdiği yazıyor. Son adet tarihim 10 ağustos lütfen yardımcı olunnnnn
anthusa pinarturan21 evet düzenliydi göğüslerimde hassasiyet 2 haftadır var. Birde sadece dişlerimi fırçalarken diş macunundan midem bulanıyor
Masal777 anthusa hayırlı olsun bu testin yalancı pozitif böyle olmaz pozitif test hamielsin bebek burdayım diyor
pinarturan21 anthusa göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik de hamilelik belirtisi 🫠 benim de ilk belirtisi buydu. Kesinleştirmek için sağlık ocağından da kan verin.💐
busedadiclioglu anthusa adet günüme 2 gün kala bende göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı ordan öğrenmiştim
nilruhu anthusa reglinde bayağı gecikmiş gibi. Benim testimde cumartesi böyle çıktı awox. Aynı bunun gibiydi akşamı kan verdim 120 çıktı. Darısı sana canım🥰🙏🏻
Bereninannesi anthusa 22 gün geçti diyorsun test de kıpkırmızı annesi daha ne olsun bebişin ben buradayım diyo resmen gözünaydın kan verip kesinleştir
anthusa Zzaktpe sürekli sabırsızlıkla negatif sonuç görmek beni çok üzdüğü için sabrettim. Bugün de kan vereceğim inşallah sonuçlar güzeldir