Kızlar merhaba, dün 32. Hafta kontrolüm vardı ve bu zamana kadar hiç bir sorun yoktu bebekle ilgili bildiğimiz. Detaylı ultrasonu da iyi bir profesöre yaptırmıştım. Dün ilk kez NST yapıldı ve cihaz uyarı verdi ebe geldi nst’yi tekrar çözdü tekrar bağladı pozisyonumu değiştirdi vs ne oldu diye sordum bebeğin kalp atışlarıyla ilgili falan dedi ve sonuç düzgün çıkmadı muhtemelen tekrar yaparız dedi ebe benimle birlikte doktor odasına geldi doktor bebeğin kalbini baya inceledi atımlarına baktı kordonuna baktı ve kalp ritminde pıt pıt pıt düzenli atıyor ama kısa bir saniye durma olup tekrar devam ediyor saliselik bir olay ama düzenli olarak atıp atıp minicik bi süre durur gibi olup tekrar aynı atım devam ediyor. Kalp hızının atım sayısı düşük veya yüksek değil normal ama dediğim gibi ritmik olarak atıp durup tekrar devam ediyor bunu ben kendim de gördüm. Doktor da böyle olup bir kaç haftaya düzeldiği çok oluyor şuan kesin bir sıkıntı var diyemeyiz sen 33. Hatada tekrar gel bi daha bakalım dedi. Tabi ben bu 1 haftada rahat durabiliyor muyum maalesef hayır.. var mı böyle benzer bir durum başına gelen sizlere danışmak istedim?