sevgidolubiranne Kızlar 2Li tarama testim düşük risk çıkmıştı . Fakat bugün perinatoloji doktorum bir bacak boyu kısa dedi çok üzgünüm down sendrom riski var dedi böyle bişey mümkün mü 2 Li testi temiz çıkmıştı amniyosentez önerdi ama kabul etmedim😔
Marziye11 sevgidolubiranne bana da polikinlik söylemişti bacak boyu kısa diye genetik de olabilir dedi ama perinat bişey demedi
insomnia123 sevgidolubiranne merhabalar 2li tarama testleri yanıltıcı sonuçlar verebiliyor maalesef.İçinizin rahat etmesi için fetal dna yaptırabilirsiniz.
senaygok sevgidolubiranne bir arkadaşımın kızı hep geriden gitti bacağı kolu kısaydı çok şey söylediler doğdu normal bir bebek sadece anne baba genetiği kısa olduğu için küçükmüş yaradılış gereği
serapykrr sevgidolubiranne ayy banada 32 haftada devletteki doktor bir bacağı 28 haftada kalmış kısa olacak sekerek yürüyecek haberin var mı dedi şok olmuştum ağlayarak doktorumu aramıştım devlette kaydım olsun diye gitmiştim çok şükür normal oldu
mrym_001 Benimde haftadina gore bacak boyu 1 hafta gerideydi detayli ultrason yaptirdigimda ama normal kadin dogum doktorum bir sorun teşkil etmez tek basina dedi iciniz rahat olsun
sevgidolubiranne mrym_001 sağolun teşekkür ederim benim doktorum içimi rahatlatacak bişey demediği için panik oldum
sevgidolubiranne Marziye11 genetik olabilir dedi ama downsendromu da olabilir dedi . O yüzden endişeliyim. 2li temiz çıkınca Fetal yaptırmamıştık
Marziye11 sevgidolubiranne çokta kulak aşmayın arkadasima dediler bebeğin kafası yok diye maşallah kızı bir yaşında suan
sevgidolubiranne Marziye11 10 p ve 90 p persentil arası bekliyoruz seninki 10 dedi doktor cücelik rahatsızlığı yada genetik yada down sendromu dedi dinlerken tansiyonum düştü resmen keşke en başta Fetal yaptırsaydım
babielif Ay bana da öyle demişti o haftalarda Şmdi 2 hafta önden gidiyor kilosu bacak boyuda normal çıkıyor ben anlamadım herkese mi aynınseyi söylüyorlar
araspoyr Perinotoloji doktoru bisey görmedi ama 2li testim biraz yüksek çıktı ultrasonda hiç bir bulgu yok biraz korkuyorum bende
araspoyr babielif 26 yaşındayım yaş kısmımı bilmiyorum ama çok az Bi risk var bunu göz ardı etme dedi