meryela 3 gündür kahve ,sarımsı, dokulu bazen koyu kahve lekelenmem oldu. Adetim başlamadı. Kızlar geçen ay 30 u oldum. Her ay iki üç gün erken oluyorum 28 i akıntı içinde kırmızı kan vardı. (Kusura bakmayın). Bugünlrr adet olmam lazım
harika3838 meryela merhaba şayet yerleşme kanaması ise idrar testi yaptığınızda çok rahat çıkması lazım, gönlünüzce sonuçlar olsun inşallah🌸🤲🏻
meryela aykutyesim ya hep bir şüphe hep bir şüphe inanır mısın çok merak ediyorum çünkü bütün gebelik belirtilerin hepsini yaşadım üç yıl boyunca ama hala gebelik olmadı vallahi artık bunaldım her ay şüphelenmeyeceksin salak olma diyorum kendime ama hep bir şeyler oluyor ve şüpheleniyorum
momsibel meryela canimmm 4 yıllık özetimsin. Yalancı belirtiler bende çok yaşadım ama belki kimyasal olduğu zamanlar oldu fark etmedim bilmiyorum. Rahim filmi cekildin mi sen. 3 sene uzun bir zaman hiç gebelik oluşmaması için. Yani bir sıkıntı olmasa sağlıksız da olsa bir gebelik oluşabilir sonuçta en azından bak ben bu sene sebepsiz denen sebebi buldum bir doktorla hamile kalabiliyorum şimdi. Yaşadıklarıma dayanarak yardımcı olmak istedim.
meryela momsibel momsibel öncelikle çok sağ ol canım sıkıntıyı bulduk biz eşimle Varikosel çıktı eşim ameliyat oldu üç ay geçti bekliyoruz. Daha öncesinde de rahim filmi çektirdim sıkıntı yok hangi doktora gitsem sen de bir sıkıntı yok dediler ama hiç gebelik oluşmadı. İnşallah ameliyat şifa olmuştur beklemedeyiz🤲🌸