busraloves orada doğum yaparsan bak kesinlikle şöyle bir şey yap. Orada her bölümde tek kişilik odalar var doğum olacağı gün seni erkenden çağıracaklar sabah altıda burada ol diyecekler geç kalma sabah altıda git hemen acil girişten işlerini halledip üst kata çıkıyorsun kadın doğuma orada hemşireler senin yatışını yaparken söyle tek kişilik oda varmış orada kalabilir miyim hani panik atan var rahatsızlıklarım var biraz abart oradan hemen seni tek kişilik odaya yerleştiriyorlar. Eğer ki ikiz doğum yoksa tek kişilik odayı sana verirler. Yoksa iki kişilik odada kalıyorsun tabii ki insan hani çok rahat edemiyor yanında refakatçi de tek kişilik odada olduğu için eşin de kalabilir diğer çift kişilik odalarda kadın kalmak zorunda. Aynı zamanda tabii ki daha rahat ediyorsun refakatçi sorunun olmuyor hem de ayn zamanda istediğin kişiler de gelip gidebiliyor
Detaylı Ultrasonu o hastanede yok kendim Randewu alıyorsun araştırma hastanelerinde var ben onu da Cerrahpaşa Murat Dilmen Yeşilköy Yerleşkesi’nde yaptırdım. ( eski Atatürk havalimanı yeri ) Onun için randevu almak kolay Cerrahpaşa’nın uygulamasını telefonuna indir saat 8:00’de randevular açılıyor saat 7:55 on kala randevu almaya çalış direk Perinatoloji‘den sana zaten randevu alabiliyorsun. Tabi sadece saat 8:00’de değil ara arada kontrol et misal ben saat 4:00 beş gibi almıştım bir randevusunu iptal etmişti öyle denk düşmüştü 2.03 gün uğraşıp almıştım
Karşıda da oturuyorsan eğer ki zeynepkamil’de de aynı zamanda randevu alabilirsin daha doğrusu MHRS’den genel arama yapıp kadın hastalıkları alan olarak da Antenetal bolum seçip herhangi bir doktordan randevu alırsan orada detaylı ultrason yapabiliyorsun ama Perinatolojiden randevu almaya çalışırsan sadece ikili tarama testi yapılıyor detaylı ultrason yapılmıyor