cicek3300 Merhaba kizlar 16+1haftalık gebeyim kipirtilar hisediyorum ama bu göbeğinin yukarısına çıktı bebeğin hateketi olabilirmi nasıl oluyor bilgilendirir misiniz😊
Sibel_10 cicek3300 ilk gebelik mi , ben ilkinde kelebek cirpmasi gibi hissediyordum biraz buyuyunce pit pit vuruyordu minicikk
benimsin21 cicek3300 Kızımda 48 kiloyla hamile kalmştm 13-14 hafta arası damar atması gibi hissettm ama kimse inanmadı ben emindim 1 ay sonrasnda ise dışardan bile net şekilde hissediyordm ve görüyordum ama eşim anlamyrdu görmüyordu. Bence bebek hareketleridir seninki de☺️
cicek3300 Sibel_10 evet ilk gebelik daha önce kasıkta hissediyorum ama şimdi göbeğimin daha üstünde pıt pıt hissediyorum
Sibel_10 cicek3300 zayifsan daha cabuk hissedersin biraz takip et eger her zmn aynisi olursa belli araliklarla bebegindir bence
cicek3300 Sibel_10 evet nabız gibi atıyor gaz veya bağırsak hareketi olsa anlarım ama bebek o kadar yükselmez diyorlar daha erkenmis bu hafta
benimsin21 cicek3300 Kasıklarda ve göbek deliğinin altında olur diye biliyorm şuan erken göbek üstünde olması için ama tabi vücudunu en iyi sen tanırsın sana farklı geldiyse bebek de olabilir az kaldı 2 haftaya daha net hareketler hissedersin🥹
Cnuryasar Ben ilk gebeliğimi 18 civarı hissetmiştim şimdi 15+4 üz ikinci kızım geliyor hareketini ne zaman hissederim bilmiyorum tam ya da hissediyorum da anlamıyor muyum bilmiyorum boyum 1.71 kilom 64 1 kilo aldım toplamda