Selenay147 Kızlar dogumum oldu oglum kuvezde bugun 5. Gunumuz 1580 kılodan 1380 e gerıledı oksıjenı kendı alıyor bır cıhaza bağlı degıl çok şükür sadexe mıdesınde hortum var brslenmesi için bu yollardan gecen var kafayı yemek üzereyim
nurarslannn Selenay147 çok geçmiş olsun maşAllah iyisiniz bebişde iyi biraz zor olacak süreciniz sanırım, biz yaşamadık ama yaşayanlar mutlaka yazarlar
fikretbaciniz Selenay147 benim ikizlerim 31+1 biri 2 kg biri 1390 kg şeklinde doğdular İlki 2 kg olan hiçbir cihaz bağlı değildi sadece ağzında beslenme sondası takılıydı 20 gün küvezde kaldı çok şükğr dağlıkla süreçi atlattık İkinci bebek 1390 doğan onun süreci zorluydu yavrumun 60 gün kaldı çok şükğr şimdi ikiside iyi 1 yaşına gitmelerine az kaldı
lol Selenay147 öncelikle geçmiş olsun gözünüz Aydın olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah bnde mart ayında preaklemsi nedeniyle 32+4de ikizlerime doğum yaptım oğlum 2400 doğdu 15 gün kaldı çıktı sadece beslenmesi için kaldı kızım 1320 doğdu hem kilo bekledik hemde ağızdan beslenme bekledik ondada şuan 6 aylık oldular bir sıkıntımız yok çok şükür
fikretbaciniz Selenay147 malesef bi bebeğimin kalbinde sorun bar biri de metebolik ve tiroid hastalığı var
lol Kızım oğluma göre düşük olduğu için kilosu birde gelişimi geri kaldığı için rop muanesi 3 4 kere oldu sonra geçti başka bir sıkıntı olmadı