kızlar herkese iyi geceler 35h6 günlük hamileyim 30
haftadan beri yalancı kasılmalar yaşıyordum ama gün içinde çok nadir hatta bazen birkaç gün bile olmuyordu bugün de akşama doğru yalancı kasılma olduğundan emin olduğum kasılmalar yaşadım özellikle bebeğim hareketliyken oldu biraz uzandıkça geçti akşam saat 9dan beridir de karnımın yanlarından ve aşağıdan göbek deliğime doğru anlam veremediğim ağrı mı kasılma mı yoksa bebek hareketi mi bilemediğim tuhaf bir his yaşıyorum yumuşuyor sertleşiyor ama aralarındaki süreyi bir türlü hesaplayamıyorum beynim donuk vaziyette yarın öğleden sonra doktor kontrolüm var ama henüz 37yi tamamlamadığım için anlamadığım bişey olursa diye korktum açıkçası bu ne kadar sürerse hastaneye gitmem gerekiyor 3 saate yaklaştı ama aralarındaki süre hesaplayabildiğim kadarıyla 15 20 25 dk olarak sürekli değişiyor ve kasılma süresi bazen 1 bazen 3 bazen 5 dk falan sürüyor düzensiz sancı dedikleri bu mu? bu arada bebeğimin başı geçen haftadan beri tamamen kanalda olduğunu söyledi doktor yürümekte zorlanıyorum ve bacaklarımı da kapatamıyordum o yüzden 36.hafta olana kadar pilates ve ilişkiyi yasaklamıştı minik minik ağrıların var nolur nolmaz demişti bebeğim de 2 hafta önden gidiyor baş karın ve kilo olarak gebelik şekerim yok ama dikkat etmeme rağmen bir şekilde yine böyle oluyor bu durum doğumu da tetikler mi acaba 🙏🏻bebeğimin hareketlerini hissediyorum herhangi bir azalma vs yok çok şükür kuyruk sokumu ağrısı ve pelvik baskı hariç ağrım da yok 🥲ilk gebelik olunca neyin ne olduğunu anlayamıyorum da 🤷🏻♀️🤦🏻♀️