Prens_prenses_4682 Kızlar 13 haftalık olduk ama hala geçmedi sabahları bulantı,kollarda vs uyuşma iştahsızlık çok oluyor dayanamıyorum artık gece sürekli uyanıyorum sabah da erken kalkmak zorundayım 2 tane okula giden çocuğum var nezaman geçecek ya
minikfasulyeo Prens_prenses_4682 2.trimester biraz rahatlatıyor ama 3.trimester yine aynı bulantiya sebep oluyor dogurana kadar böyle 🥹
harika3838 Prens_prenses_4682 merhaba benimde 13. Haftada bulantı kusmalarım pik yapmıştı her şeye öğürüyordum çok zordu ama 14 itibari ile azaldı, suan 25teyim hala bulantım oluyor, bu sabah yine kustum vs ama o ilk başlara göre çok çok iyiyim, inşallah bir an önce geçer sizin de
rojdaa_gk Prens_prenses_4682 Her hamilelik farklı derler ya gerçekten öyleymiş ilk iki hamileliğimde bebek hareketlerini hissettiğim hafta bulantım kusmam kesilirdi. Doğuma kadar nadiren olurdu. Ama bu sefer bulantım geçmek bilmedi ilk aylarda ki gibi şiddetli değil elhamdülillah ama bazen ayakta bile duramıyorum. Prilam’ a rağmen geçmedi 24 olmak üzereyim.