anneolmak2027 Sat 9+3 üm ama vajinal ultrasonda 5 haftalık çıkıyor kalp sesini duyamadık , özelde de devlette de bir hafta bekleyelim dedi doktor böyle bi durum yaşayan var mı , eğer gelişmezse düşük olarak değerlendirilecekmiş
harika3838 anneolmak2027 merhaba benim önceki gebeliğimde öyle bir durum olmuştu. Bebek görüldü ama kalp atışı alamadık, tedbiren bir hafta bekleyelim dediler ama 3 gün sonra benim kanamam başladı kese dağılmaya başlamış denildi ve o gün alındı 8. Haftadaydım. Allahım sizlere kolaylık ve sabır versin inşallah çok geçmiş olsun🤲🏻🌸
525260 anneolmak2027 Canım bende seninle aynı durumdayım sata göre 9 haftalık olması gerekirken 5 hafta ile uyumlu dedi kese boyutu 15 mm yolk salk var ama bebeğe dair bişey göremüyorum haftaya gel gelişimibe bakalım dedi bende korkuyorum senin kese boyutun kaç ml söyledimi doktor ?
yenibaslangic1 anneolmak2027 bende şubatta düşük yaptım normalde 8 haftalıktı ama gelişimi 6. haftada durmuştu bana genelde kalp atışı 6 da duyulur dediler içini ferah tut Allahın izniyle hayırlısıyla haftaya kalp atışını dinlersin 🩷
Gks_01 anneolmak2027 geç döllenme olabilir sadece sabırla beklemek gerekiyor bazen ultrason cihazına bile bağlı olabiliyor hayırlısı olsun inşallah 😊
anneolmak2027 harika3838 çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun , bende bi durum olacaksa kendi belirtilerimle olmak istiyorum doktorların sonlandırmasını istemiyorum
dmrrr54 Bazen geç yumurtlama olabiliyor yani son adet tarihine kadar değerlendirmiyor doktorlar bir hafta da daha bekleyip gelişim normal devam ediyorsa takipte oluyorlar
anneolmak2027 dmrrr54 canım geçen hafta 5 haftalıktı bu hafta bi doktor 5+3 yazdı diğeri 6+2 yazdı kalp atışı crl sine göre olması gerekiyormuş öyle dedi alttan baktı ikisi de bir hafta daha bekleyelim dediler , özeldeki geçen hafta da gelseydin kesin sonuç söylerdim ama bir hafta gelişimini takip edelim dedi
harika3838 anneolmak2027 bende çok teşekkür ederim Allah razı olsun, bende sizle aynı şekilde düşündüm insan ne olursa olsun emin olmak istiyor can sonuçta vebale girmeyim diyor, inşallah sizin için en kolay şekilde geçsin bu süreç 🤲🏻🌸
dmrrr54 anneolmak2027 umarım sağlıklı bir gebelik olur yolk kesesi falan göründüyse muhtemelen gelişiyordur umarım herşey gönlünüzce olur rabbim herşeyin hayırlısını güzelce kolayca versin🌸💖
anneolmak2027 harika3838 çok teşekkür ederim tamda dediğiniz gibi yapacağım bekleyeceğim en iyisi şu durumda doktor doktor gezeceğim
anneolmak2027 dmrrr54 çok teşekkür ederim canım göründü yolk kesesi ama kalp atışı duyulmadı belki de dediğin gibi zamanla oluşur Allah razı olsun
Pofidik123_ anneolmak2027 canım ben ilk bebeğimi 8+3 de duymuştum kalp atışını sabret güzel düşün güzel olsun 🥰😘
dmrrr54 Benimde gebeliğimde yolk kesesi görünmüştü ama bebek olmuşumu kalp atışı yoktu 1 hafta sonra tekrar gittim kese biraz büyümüştü yolk kesesi vardı ama yine kalp atışı yoktu sonraki hafta gittiğimizde kalp atışını duymuştuk🌸
anneolmak2027 525260 4.4 mm yazmış doktor rapora canım bana 6+1 yazmış devletteki doktor böyle yazdı , inşallah sağlıklı gelişirler canım ya
525260 anneolmak2027 İnşallah rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun korktuğumuz yere uğratmasın inşallah sağlıkla bebeğimize kavuşuruz 🤲 çok stresli bi durum
525260 anneolmak2027 Son adet tarihin ne canım ? Meryem suresi oku bol bol rabbim yavrumlarımızı korusun bizi sevindirsin inşallah 🤲
anneolmak2027 yenibaslangic1 geçmiş olsun güzelim ya Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebekler versın inşallah 🙏