gulseren844_ behiyearslan umarım kendiliğinden gelir ya, ben bazen regl olacakmışım gibi oluyorum ani sıcaklık basıyor ama geçiyor yalancı sanci maalesef
momrose gulseren844_ aynı durumdayız , 39+4 üm sancı açılma yok en geç 41 e kadar bekleyip suni veririz dediler, 40+0 da kontrolüm var yani biraz daha erken başlatamazlar mı bilemiyorum inşallah kendi sancımız açılmamız olur
gulseren844_ momrose amin 41 hafta olunca inanın çok korkunç oluyor risk fazla, bı an önce kazasız belasız evladımiz doğsun istiyorum 🥲
momrose gulseren844_ evet ilk doğum valla bebeğin ölçümleri zaten biraz büyük çıkıyor ben haftamı bir kaç gün önden demeyi düşünüyorum 41 kadar beklemek bana saçma geliyor
radiye13 Benimde ilk bebeğim şuan 38+5iz bende devlet takipliyim sancı vs yok bakalım nereye kadar bekletecekler
morlahan gulseren844_ behiyearslan momrose Benim de ilk gebeliğim daha 24 haftalığımda yazdıklarınızı okudum neden 40 hafta için sıkıntı olduğunu düşünüyorsunuz erken istiyorsunuz sezeryan mı olacaksınız normal mi
momrose gulseren844_ sistem de aslında 1 hafta önde kayıtlı bilgileri ama son adetimi not edişlerine göre belki ilerlerler
nameless1 gulseren844_ dimi ya millet 37 de falan doguruyor ben 41 e dogru devlet de surekli geri gönderiyor. Ya ha 40 ha 41. Bebek icerde kakasini yapacak diye cok korkuyordum sadece. Son dk ya kadar suni vermedi devlet. En son bebegin kalp atislari duzensizlesti acil sezaryene alindim😑😏
gulseren844_ nameless1 o kadar beklemissiniz keşke normal olsaymis ama olsun belkide hakkınızda hayırlı olan budur, bebisiniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah 💕
supermommss zelis_derin gerçekten doğru diyorsunuz olmayınca ne yaparsanız yapın olmuyor ben de üçüncü doğumlu 41. haftada üçüncü doğum daha kolay daha çabuk olur diye beklerken sezeryan oldum hiç aklımıza bile gelmemişti