ikincikez Doğunca hipoglisemi olur şeker düşüklüğü sebebiyle kuvozde kalır diyenler var böyle birşey yaşadınız mı
linababy10 ikincikez 2 gündür kafamdan çıkmayan konu allahım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz alırız gerek de kalmaz 🥹❤️❤️
yenidenbabyandmom1 ikincikez alakası yok boşuna stres yapmayın asıl o insülin kullanılmazsa bi sıkıntı olabilir Allah korusun. Bende de şeker var ve yüksek çıktığı zaman çok stres yapıyorum çok uğraştım insülin verilsin diye verilmedi size verildiyse devam edin lütfen 🙏🏻
mimika ikincikez Böyle şeyler yayıp da birbirini neden korkutur bu insanlar bilmem. İnaulin kullanan cok hamile var hepsi kuveze girse yer kalmazdı. Ne saçma yani girme ihtimali var tabi ama her hamile kadar sonuçta hiç insülin kullanmayanlarında giriyor belli sebeplerden. Yani şeker iğnesi kullanıon yüksek ihtimal kuveze gircek diye birşey yok. Ablam seker hastasıydı ilk bastan beri insülin kullandı. Hiç kuvezede girmedi
Miniginannesiiii1111 ikincikez yooo ikinci oglumda kullandim kalmadi suan hamileyim tekrar kullanıyorum allah esirgesin yani
ftmlbyrk Küvezi duymadım ama bebekte şeker düşüklüğü çıkarsa, normal anneler 2 saatte 1 emziriyorsa biz saat başı emzirmek durumunda olacakmışız daha çok beslememiz gerekecekmiş. Ben de 1,5 aydır insülin kullanıyorum gebelik şekeri çıktı
ikincikez ftmlbyrk anlıyorum hiç bilgi verilmedi bana bugün de okulun önünde anneler bunu böyle soyleyince korktum 10 gün kuvoz dediler
ikincikez rumeysatk. 36 haftalıgim siz kaç haftalıksiniz okulda şeker hastası olan bı bayanin çocuğu kalmış kuvozde bana da insülin yüzünden kalır dedi de korktum
linababy10 ikincikez herkeste olmuyor diye okudum ben hata benim durumum şöyle 35. Haftamda sancılarım başladım doktorum progestan başlatı 2 hafta kullandım çünkü dedi ki 37. Hafta ve öncesi doğarsa bebek küvez gerekebilir şeker yüzünden .
ftmlbyrk ikincikez ben de 34 haftayı bitiriyorum arada şeker yükseliyor, dikkat etmeye çalışıyorum zor biraz sürecimiz gerçekten
ikincikez linababy10 inşallah ben diğer çocuğum da tek olacak diye aklım kalıyor ne kadar kısa atlatsam diye dua ediyorum bugün kuvoz ve on gün diyince iki çocuğum içinde endişeye kapıldım ibsanlar moral bozuyor biraz
linababy10 ikincikez evet benim doğum yapıcam hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok bende o yüzden 2 gündür bu konu araştırıyorum . Yapay zekaya da sordum çok nadir diyor küvez e koyuyorlar şekerden dolayı
kaderveannesi Ben insülin hap kullanmadım sadce diyet yptım gebelik şekerinden oglum 1 ay yattı küvezde
yenidenbabyandmom1 kaderveannesi vermediler mi yoksa siz mi kullanmadınız şekerin bebeğe nasıl bir etkisi oldu 1 ay kaldı? Özür dilerim şekerim olduğu ve insülin verilmediği için soruyorum.
ikincikez yenidenbabyandmom1 kullaniyorum bırakmam doktorum vermiş sonuçta sadece bugün bu duyduğumdan sebep yaşayan varmı bilmem istedim