elisamommy Kızlar Ben İlk Hamileliğimde Kızımda Gynoferro, Feramat, Ferrum Denedim Hiç Biri Yaramadı Sonra Bırakmıştım Ama Şimdi Ne Alacağım Hiç Bir Fikrim Uok Öneri Yapar Mısınız 16 Haftalığım Daha Başlamadım
2bebek1anneeeee elisamommy bu yazdıklarınızı bende kullandım bendede etkisi olmadı hatta bulantı yapmıştı,ama oroferon diye bi ilaç kullanıyorum hem değerlerime iyi geldi hemde öyle bulantı yapmıyor içerkende zorlanmıyorum
miraydan elisamommy bende feramat kullanıyorum canım bende yan etkisi olmadı şükür o yüzden önerebileceğim bişey yok üstte kalsın 🌺
zeyzey_es elisamommy canım bende yazdıklarını kullandım bir işe yaramadı şuan aile hekimi tavsiyesiyle Oroferon kullanıyorum
durununannesi1 elisamommy gebelikten önce feramat kullandım ferritinimi çok güzel toparladı dışı yumşak olan ilaç değil mi bu yanlış hatırlamıyorum
merve237 elisamommy sidefer kullanıyordum karaborsaya düştüğü için venatura demire geçtim devletin verdikleri dokunuyor bana
Sibel_10 elisamommy merhaba fertamir şase kullaniyorum suyla karistirip iciyorum tadi guzel bni hic rahatsz etmedi ay o gyneferro mudur nedir o neydi ya boyle bir ilaci nadil satiyorlar hla bilmiyorum gercektenn
slatkanaz Bacım n’olur her kelimen büyük harfle başlamasın, yazdıklarını okumadan çıkmak zorunda kalıyorum, gramer hatası tiki var bende🙈 Türkçede sadece cümlenin başladığı ilk kelimeler ve özel isimler büyük harfle yazılır 🫠
uluc_helen elisamommy tordalfer vermişti doktorum onu kullanıyorum hala. İlk kez kan ilacı kabız yapmadı. Kötü koku yaomadı. Kaliteli fransız , c vitaminli. Ben memnunum. Değerlerime baktırmadım hala.
tugbaa_sezercanak elisamommy santafer fort verdi bana bu ay doktorum bana hiç yan etki yapmadı bu çok memnunum o saydıklarınız diğer gebeliklerimde banada kabızlık felan yapmıştı canım bunu dene bu bana fayda etti
Alara6161 elisamommy ferifer kaşık şuruplardan kullanyrm önceki iki hamileliğimdede bunu kullanmıştım