mertunn Kızlar , battan önce yapılan testte negatif görüp hamile kaldığınız oldu mu ? Erken gebelik değil kaset testten bahsediyorum. Galiba kaset testler adet günü yapılıyomuş. Öyle yazıyor ne bileyim.
eeffkk mertunn yani bırak evde yapılan idrar testlerini ben adete 4 gün kala kan verdim negatif çıktı. Ama gebeyim 😊
candassongul Kaset testlerde adetinizin gecikmesi gerekiyor benim başıma geldi ve düşük yaptım maalesef kan vermek en iyisi
kbanne mertunn benim belirtilerim oldu adetime 9 gün kala kaset test yaptım silik çıktı ve ilk idrarımla bile değil ve ondan bir hafta önce kan verdim negatif ti 0.7 di şuan dün öğrendin 85 beta tabi ki daha sağlıklı gebelik mi henüz doğrulanmadı ama olabiliyor yani
snltgc mertunn 6 gün önce kan verdim 0dı beta. 3 gün önce test yaptım negatifti. Reglden bir gün önce akşam yaptım hayalet çizgi çıktı ama emin olamadım varla yok arasıydı. Regl olmam gereken sabah tekrar yaptım yine hayalet çizgiydi. Rahat edemedim aynı gün gidip kan verdim 88 çıkmıştı.
Dedekurt caglaecrin Adet belirtileri her türlü yaşanıyor zaten kiminde daha az sancı kiminde daha kuvvetli olabiliyor. Ama benim aynı zamanda gebelik belirtileri de vardı mide bulantısı, koku hassasiyeti , sık idrara çıkmaya baslama gibi
eeffkk mertunn yoo son adet tarihimle haftası günü birebir uyumlu. Bende şaşkınım Rabbimin hikmeti işte. Hiç umudum yoktu gelmeyi seçti minik paşa 💙😊
snltgc mertunn hiçbir belirtim yoktu ama içimde hamile olduğuma dair his vardı. :) en güzeli regl günü beklemek kesinlikle.