snmcftc Ya bir anda yanaklarım kızardı kayınvalidem de dedi benim gibi olma bende kızarmıştım neyse sonra ben bugün bir anda kıyafetleri hazırlama telaşına düştüm o da öyle olmuş ertesi gün doğurmuş karnım sertleşiyor ama sancı ağrı vs yok doğurmam değil mi çok erken ama cuma kontrolde bebek kanala yerleştirmişti kafasını doktor erken ama bazen bizim için bazen daha iyi dedi rajşm ağzı kapalıydı ama 25. Haftada 45 ken 32+6 da 27 mm e düşmüştü gündür de saatte 3 4 kez gidiyorum tuvalete neredeyse korkmalı mıyım?
Gks_01 snmcftc tam olarak 32. Haftamda çantamı hazırlamıştım iyiki öyle yapmışım 34 de doğurdum . Karnım sertleşirdi ama öyle başka aman aman belirtim yoktu içimden hep erken doğum olacakmış gibi geldiğinden erken hazırladım çantamı ama bu kadarda beklemiyordum ne yalan söyleyeyim
rmy1 snmcftc ya 😂😂 geçen benden de mukus tarzı bişey gelmişti nişan geldi sanıp evi temizlemiştim bi saat içinde ay tövbe 😂 yine de hazırla aşkım durdun kenarda nolur nolmaz beklesin valiz
snmcftc rmy1 ya bebeğin eşyaları yıkadım ama nemli kalmış kokmuş şimdi tekrar yıkatıcam kurutmaya atmamıştım bu sefer atıcam inşallah çekmez
snmcftc Gks_01 valla bana geçen gece bişeyler oldu perşembe gece bi ağırlık falan işte ne olduysa o gece oldu ertesi gün gittim rahim ağzında açılma yok ama kısalma vardı ve bebek kafası yerleşmiş daha dönmez burdan dedi 😂 hayırlısı valla şuanda aktif makinalar çalışıyor daha uyumam heralde bu gece bitirene kadar 😂😂
Gks_01 snmcftc doğumdan iki gün önce halsizlik , üşüme , ishal , terleme , eklem ağrısı bunlar vardı . Siz yşne de çok yormayın kendinizi bacaklarınızı uzatıp yatın
snmcftc Gks_01 teşekkür ederim ama yormuyorum ya oturduğum yerden halledeceğim şey ben biraz da aktif bir gebeyim 😂 ondan belki de erkenden girdi çocuğum kanala