eylulmihrasmom HaticeC123 10 ağustosta 50bin doktoruma 35bin hastaneye ödedim 13+2de oldum hangi şehirdesiniz
nazlibpalas HaticeC123 üniversite hastanesinde oldum ben de, hoca yaptığı için 4bin gibi bi şeydi. Söylediğiniz fiyatlar özeller için geçerli diye düşünüyorum. Devlette farkedilmemişti rahim ağzı açıklığım.
yeni_mucize HaticeC123 ben özel muaynaneye gidiyorum doktorumun ve anlaşmalı çalıştığı hastane ikisi 40 bin toplamda
eylulmihrasmom Kelebekkkk34 tamamen önlem amaçlı oldum. önlem amaçlı serklajlarda 14. haftayı geçirmemeye çalışıyor doktorlar. ilk gebeliğimde 22. haftamda açılmam oldu ve kesem sarktı rahim ağzı dışına serklaj olamadım. 30a kadar tutabildi doktor maalesef
Kelebekkkk34 eylulmihrasmom anladım canım zamanında sağlıkla gelsin inşallah 💖 benim ilk gebeliğim de bebek biraz aşağıya yerleşmiş dedi 12. Haftamda şuanlık bi sıkıntı yok dedi o yüzden merak ettim senin sebebini
eylulmihrasmom Kelebekkkk34 amin hepimiz evlatlarımıza sağlıkla vaktinde kavuşalım inşallah. 14. haftaya kadar rahim ağzı yapışık oluyor herhangi bir sıkıntı olmaz korkmayın
HaticeC123 İstanbuldayım. ilk kızımda rahim kısalığı yaşamıştım ama dikiş atılmamıştıı ilaçlarla ilerlemiştik 37 yi görmüştüm çok şükür. Şimdi ikinciye hamileyim dr kontrol edicek inşallah öyle bi durum yaşamam ama eğer olursa da erkenden önlem amaçlı dikiş atılcağını söyledi.. @eylulmihrasmom
eylulmihrasmom HaticeC123 hangi yakadasınız ben. anadolu yakasında oldum önlem amaçlı tamamen doktorum prof perinatolog cok cok memnunum kendisinden
HaticeC123 Avrupa yakasındayım. Bende doktorumdan cok memnunum kızımda da aynı doktora gitmiştim. Hamileliğim boyunca. Şimdide aynı doktora gidiyorum. Ama fiyat sormak aklıma gelmedi olursa fiyat nedir diye gittiğimde sorucam genel fiyat nedir diye merak ettim @eylulmihrasmom
eylulmihrasmom HaticeC123 valla fiyat olarak kendi doktorum çok makul geldi acıbadem kadıköyde olmama rağmen toplam 85bin ödedim. acıbademde başka iki doktor var bildiğim onlara sordum 230-250bin dediler bir de memorial göztepeye sordum. 400bin dediler şok oldum açıkçası
eylulmihrasmom yeni_mucize doğum paketleri bu kadar pahalı değil ben de şaşırdım ama serklaj kolay görünen zor bir işlem🥲
mervedr15 Ben devlet Hastanesi’nde oldum doktoruma güveniyodum iyi bir doktordu 23 haftada oldum sadece ip aldım onun parasını verdim işlem ücretsiz yaptı