Prensesannesiii_ Kızlar 5+4 haftalık. Hamileyim. Doktorum 7 de gel duyalım dedi ama. Ben açıkçası çok. Merak ediyorum 5 haftalıkken keseyi Gördük Tam Acaba bu haftamda dolunca 6 dan sonra n gitsek duymaz muyuz ya sizce kalp atışını
gamzeli__ Prensesannesiii_ ben ilk kızımda 6+3 de karından duydum Gebeliğimde 6+5 de vajinalden gördüm
Prensesannesiii_ serisel anladim. Bacı bakayım ya sanki on gün. Daha dayanamicsm gibi altı haftam. Bitsin gidicem sanırım
Prensesannesiii_ gamzeli__ Doktorum da iyi aslında belki de üstümde durur da yani duymadan bırakmaz ne. Biliyim ya gidiyim diyorum bende ya bence altiyi bitirince insllah duyarım. Bende
serisel Prensesannesiii_ evet insan duramıyor bende 6+0 da gittm suan 7+1 im gene gidesim var ama dktora ne dicemde gitcem diye düsünğyorm ckfmfm
gamzeli__ Prensesannesiii_ genelde 6 da duyuluyor ama doktorunuz şansa bırakmak istememiş belliki 7-8 haftaya kadar beklenebiliyor zaten canınızı sıkmayın bu güzel özel günlerin tadını çıkarın
Prensesannesiii_ gamzeli__ haklısin Canım oyle tabi Ama işte düşünmeden de edemiyorum ister istemez günler geçmiyor sanki kalp atışını da duysam enazindan içim daha da rahatlar
Prensesannesiii_ serisel duydunuz mu peki kalp atışını duyduysaniz tekrar gitmeyin bence dayanın ayda bir gidersiniz inşallah
serisel Prensesannesiii_ duydum canm ama böyle cook derinden cok sessiz. Doktor normal daha yeni olusmaya basladıgı icn kalp atısları dedi gelecek günlerde gümbür gümbür olur dedi 1 ay sonra gel dedi