bebekananas mrcnz ben varım karatayda yaşıyorum 4 senedir evliyim 1 kızım var 3 yaşında 28 yaşındayım 1 buçuk senedir 2. Çocuk için uğraşıyoruz ayın 3 ü regl tarihim bugün rüyamda bir kadının gelip hamile olduğumu ve bir oğlum olacağını söylüyordu çok değişikti
mrcnz mucizemmm46 Karataydayım canım bende Tanışalım birbirimize arkadaşlık edelim var mı Konya’da arkadaşın benim hiç denecek kadar az 🥹🥰
mrcnz bebekananas neresinde canım bende karatayda Kumköprü tarafındayım 🌸 Allah bağışlasın canım Rabbim hayra çıkarsın rüyanı da 🫂
mucizemmm46 mrcnz evet olur edelim çok iyi olur benim bir aynı binadan komşu oldu onun harici öyle pek yok az yani hiç denecek kadar gerçekten
bebekananas mrcnz Kumköprü ne tarafta bilmiyorum balım ama kongre merkezinin ordayım kömürcüler tramvay durağının o tarafta
-Cennetkusuannesi- mrcnz evet normalde eşimin de benimde, ailelerimiz ankara burda iş kurdu oyuzden kaldık. 2021den beri burdayım. Kendi arkadaşım hala yok genelde hep eşimin arkadaşlarının eşleri ile samimiyiz oyuzden genelde hep sıkılıyorum😂
mucizemmm46 mrcnz hiç komşudan tanıştığın olmadı mı bende rasgele bina bahçesinde öyle tanımıştım ama öyle samimi değiliz çok yani