serisel Kızlar 7+1 im şiddetli bulantılarım var özellikle yemek kokularına falan. Kullanıyor musunz bu ilacı sabah ögle aksam demis doktorum. Sanki kullanınca iyi geliyor gibi ama bigün bigünü tutmuyor sizdede öyle mi
kirmizikurdele serisel iki üç ay kadar bende kullandım ama aşırı halsizlik ve uyku yapıyordu yani bulantıları tercih edip bırakmıştım çok şükür dört aydan sonra da bitti zaten bulantılar
sum_doa serisel ilk gebeliğimde günde 6 tane kullandığım olmuştu sabah 2 öğlen 2 akşam 2 9 ay boyunca kullandım lansorla beraber bu gebeliğimde o da etki etmemişti
bircekirdekaile serisel düzenli al iyi gelir inşallah bana iyi gelmedi kusma durmuştu ama bulanti yapiyordu dozunu artirdik bugün doktorumla konuştum bakalım inşallah geçer yaa
kumsalyildirim Ben 15 haftaya kadar kullandım. Yatmadan önce 2 tane şeklinde vermişti benim doktorum.
serisel kirmizikurdele ben bulantı oldugunda daha halsiz oluyorm ilaçla daha iyiyim sanki ama bigün işe yarıyor bigün yaramıyor gibi bende anlam veremedim
Echche Bende gece yatmadan once 2 tane, sabah uyaninca 1 tane, aksamustu yine bulanti baslarsa 1 tane daha ictim. Aksam gerekirse yani bunaltiya gore. Gunde 4 taneyi gecmeyecek sekilde kullandim
semihaduru serisel yemek yemem biraz daha iyi duruma geldi ve canım bazı şeyleri çekmeye başladı midem sadece çorba içebiliyodum artık yemeklerdi de az da olsa yemeye başladım
Echche serisel ise yaradi kusmadim midem bile bulanmadi. Ama geceden 2tane icip yatinca sabah mutlaka 1 tane alinca o zaman fayda ediyo. Bu hap olmasa dayanamazdim
HaticeC123 Ben kullanıyorum ama benim dr gece yatmadan önce 2 tane iç dedi eğer gün içerisinde devam ederse bitane daha iç dedi. Beni rahatlattı şükür.
serisel HaticeC123 her doktor farklı söylüyor heralde anlamadm bende😂 banada işe yarafı bence cnkü her dk mide bulantm yok enazından sükürler olsn ama mide yanmam var