aks6020 Kızlar 35+2 deyim kalp Atışı görülünce iğne başlattılar daha önce 2 dusugum Var . Siz kacinci haftalarda bıraktınız bu iğneyi ?
purpoles aks6020 bende kullanıyorum doğumdan bi kaç gün önce bıraktırıcak bana hap kadar kanama yapmıyormuş
hunilii aks6020 ben 6000 kullanıyordum 36da kesip ecopirin başlattı doğumdan 12 saat sonra da iğneye tekrar başladık
rojdaa_gk aks6020 Ben 6 binlik kullanıyorum ve coraspirin de içiyorum aynı zamanda ikisi de kan sulandırıcı coraspirin 34 e kadar kullan dedi. İğneyi bilmiyorum belki de doğumdan bir gün önce bıraktırır.
aks6020 hunilii bende 35 deyim 37 gibi bıraktırırız demişti ama yalanci sancılar başladı bende de erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici vurdular iğne ne zamana kadar kullancam bilmiuroum Ama
purpoles aks6020 bu iğne tehlikeli bir kanama yapmıyormuş öyle demişti ama yine sorucam doktora hatırlattığınız iyi oldu
rojdaa_gk aks6020 Bilmiyorum ben ilk defa bu hamileliğim de kullanıyorum. Bebeğime rahat kan akışı olması için şuan da devam ediyorum. Doğuma kadar Allah Kerim bakalım doktor ne diyecek