pervinn_qq On haftalık hamileyim hiçbir şey yiyemiyorum kusmam da yok çok şükür her şeyden tiksiniyorum ama bir günü bir kase çorbayla geçirebiliyorum ilk hamileliğimde böyle değildi ne yapacağım açlıktan öleceğim yemek istiyorum ama yiyemiyorum
zuzu_59 pervinn_qq ben o zamanlarımı sadece tavuk+et+balık+yayla çorbası+tavuk çorbası+ ekmekle-yoğurt yiyerek geçiriyordum valla. En azından kusman yok o bile çok iyi
elmaskestane pervinn_qq bende 6+4 iştah yok yiyince kuscakmışım gibi oluyorum ama kusma yok yemek istiyorum yiyemiyorum delircemm
pervinn_qq zuzu_59 bu saydıkların benim en tiksindiklerimin başında geliyor sadece domates ve hazır çorba içebiliyorum
pervinn_qq zuzu_59 zaten hamileliğim riskli olduğu için bir çok ilaç kullanıyorum o yüzden bulantı ilacını reddettim zaten bir faydası da yok
pervinn_qq elmaskestane aynen işte bu aynısı gerçekten kötüymüş ya kusunca rahatlıyorsun kusamıyorum da
elmaskestane pervinn_qq ben zaten kusmayı sevmeyen bi insanım kusmamak için hiç yemiyorum okadar kötü bir his ki açsın ama toksun
pervinn_qq elmaskestane gerçekten çok kötü bir de tat kaybı yaşıyor musun sen ben tat kaybı da yaşıyorum
elmaskestane pervinn_qq bende ilk zamanlar çok korktum sonra burdakiler okumaya başlayınca baktım herkes benim gibi hele kabızlık gaz felan dedim ölüyorum galiba
biranbirbe İlk aylar bunu yaşaman normal ben de öyleydim sudan bile tiksinirdim ama şu an çok iştahlıyım her şeyi yemek istiyorum