ecemiyy tatlibirisi yok canım cesaret edemedim ya yanlış çıktıysa diye ya bugün iş çıkışı bi test daha yapıcam oda pozitifse hemen vericem
tatlibirisi ecemiyy aslında sabah ilk idrarla yapılan testler daha doğru sonuç veriyor diyorlar bu diğer testte ilk idrarla olmadığı halde böyleyse bence var🥹
ecemiyy tatlibirisi gözle baya baya belli bugün koku hassasiyetide başladı akşamüstü yapıcam yine eğer yine çıkarsa hemen koşarak kan vericem🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ecemiyy incim3 ya canım peki ne zamandır test yapıyorsun benim sabah negatifti akşamına çizgi çıktı normal mi bu bilemiyorum sahte zannediyorum hala
incim3 ecemiyy ilk dün yaptım negatifti, 2.bugün yaptım yaptığım an çıktı 2.çizgisi ama hala erken davranıyoruz bence çünkü adete daha var
ecemiyy Zzaktpe canım ben dün sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı akşamına yani dün akşam kaset test pozitif ama silik aşırı net değil
atlas_mom ecemiyy ben çok hafif gördüm var gibi duruyor rabbim gönlünüze göre versin inşallah kan verebiliyorsanız verin yada erken gebelik testi yapın
ecemiyy atlas_mom erken gebelikler hep hatalı çıkıyor canım ya bi tane daha kaset testi yapıcam o da pozitif çıkarsa kan veririm
atlas_mom ecemiyy ben 2. Gebeliğimi erken gebelikle öğrendim hatalı değildi 🤷♀️ sabah ilk idrarla yapınca daha net çıkıyor hem akşam hem sabah yapabilirsiniz sabahı bekleyemezseniz 😊
ecemiyy atlas_mom her seferinde üç gündür silik çizgi çıkıyordu belli belirsiz birsürü marka için hatalı veriyor diyorlar o yüzden artık ben hiç bi markayada güvenemiyorum😟
atlas_mom ecemiyy benim ilk gebeliğim korunmadığım halde 2 sene sonra oldu o 2 sene neredeyse her ay test yaptım hiç yalancı pozitif çıkmadı umarım sizinde hatalı değildir rabbim gönlünüze göre versin